Momutu Yazıları (489)

  • Çanakkale Müzik Festivali'nde Güneş Rüzgarı!

    Çanakkale Müzik Festivali'nde Güneş Rüzgarı! 0

    Sınırsız müzik ve dansın ritim tuttuğu Çanakkale Müzik Festivali yazın son partisini kutlamak için geri dönüyor!

    Devamı
  • SUR KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE 13 SERGİ SANATSEVERLERLE BULUŞACAK!

    SUR KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE 13 SERGİ SANATSEVERLERLE BULUŞACAK! 0

    Sur Kültür Yolu kapsamında Diyarbakır’ın farklı noktalarında yer alan toplamda 13 sergi, 8-16 Ekim tarihleri arasında ücretsiz olarak görülebilecek.

    Devamı
  • Başkent Kültür Yolu Festivali'nde   ‘Milli Mücadelenin Kahraman Kadınları’ Anıldı

    Başkent Kültür Yolu Festivali'nde ‘Milli Mücadelenin Kahraman Kadınları’ Anıldı 0

    Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında 'Millî Mücadelenin Kahraman Kadınları' söyleşisine katıldı. Araştırmacı Yazar İlknur Bektaş'ın Cumhuriyet Müzesi'nde gerçekleşen söyleşisine katılan Bakan Yardımcısı Yavuz ve katılımcılar, Üsteğmen Kara Fatma'nın, Bigadiçli Nazife Kadın'ın ve onlarca kadının hikayesini dinleme şansı yakaladı.

    Devamı
  • Niloya ve Arkadaşları Adana’ya Geliyor

    Niloya ve Arkadaşları Adana’ya Geliyor 0

    Ekranların sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, yeni müzikali ‘Renkli Balıklar’ ile 20 şehirdeki 46 gösterisine hız kesmeden devam ediyor. Çizgi kahramanlar, hafızalara kazınan şarkılar eşliğinde hikayelerini sahneye aktardıkları müzikal kapsamında minik dostlarını hem eğlendirmeye hem de unutulmaz anılara imza atmaya davet ediyor.

    Devamı
  • Divan Grubu, “Divan'dan Doğaya, Tohumdan Ağaca’’ Dedi

    Divan Grubu, “Divan'dan Doğaya, Tohumdan Ağaca’’ Dedi 0

    Divan Grubu, misafirlerine ve iş ortaklarına sunduğu kaliteli hizmet anlayışının yanı sıra bugünün kaynaklarını kullanırken gelecek kuşaklara daha iyi bir dünya bırakmak amacıyla da çalışmalarını sürdürüyor. Divan Grubu, ecording partnerliği ile "Divan’dan Doğaya, Tohumdan Ağaca’’ dedi

    Devamı
  • Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan,   Galata Mevlevihanesi’nde Atölyeleri Ziyaret Etti

    Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan, Galata Mevlevihanesi’nde Atölyeleri Ziyaret Etti 0

    Kültür ve Turizm Bakanlığının beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle yaygınlaştırdığı Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bünyesinde Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nin önemli duraklarından biri olan Galata Mevlevihanesi, semadan ebruya farklı branşlardaki atölyelerle de ziyaretçilerini ağırlıyor. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Galata Mevlevihanesi’ni ziyaret ederek, postnişin M. Fatih Çıtlak’tan etkinliklerle ilgili bilgi aldı.

    Devamı
  • Hayvan Sevgisi Çocuklarda Empati Duygusunu Geliştiriyor

    Hayvan Sevgisi Çocuklarda Empati Duygusunu Geliştiriyor 0

    Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Hastanesi Uzman Klinik Psikolog Özgenur Taşkın, hayvan beslemenin çocuklarda oluşturduğu olumlu etkileri hakkında görüşlerini paylaştı.

    Devamı
  • Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu

    Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu 0

    Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Cinemaximum, sinemaseverleri 7 Ekim Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Kim Bu Aile, Komutan, Amsterdam, Efsane Takım: Bilim Kahramanları, Evrenler Savaşı (Alienoid), Yasaklı Köy ve İçimdeki Varlık filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

    Devamı
  • Muud'da Zeynep Bastık 1 Numara

    Muud'da Zeynep Bastık 1 Numara 0

    Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud’un Eylül’de en çok dinlenenler listesi açıklandı. Yerli single listesinde pop müziğin sevilen ismi Zeynep Bastık’ın ‘Ara’ şarkısı zirvede yer alırken, yerli albümler sıralamasında başarılı rapçi UZİ’nin EL CHAVO albümü ilk sıraya yerleşti. Yabancı sanatçılar kategorisinde ise INNA Eylül ayının şampiyonu oldu. 

    Devamı
  • İrfani Türküler Halk Müziğini   Müzikseverlerle Buluşturdu

    İrfani Türküler Halk Müziğini Müzikseverlerle Buluşturdu 0

    Kültür ve Turizm Bakanlığının beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle yaygınlaştırdığı Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bünyesinde düzenlenen Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nde, saz ve söz ustaları İbrahim Kalın, Yavuz Bingöl, İsmail Altunsaray ve Ümit Yılmaz’dan oluşan kadrosuyla Uluslararası Halk Müzikleri Festivali’nin konuğu olan İrfani Türküler, AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda konser verdi.

    Devamı

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.5011 32.5597
EURO 35.0933 35.1566
İNGİLİZ STERLİNİ 41.3790 41.5947

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler