İspanyol Diva Luz Casal 22 Ekim'de Cso Ada Ankara Ana Salon'da!

İspanyol Diva Luz Casal 22 Ekim'de Cso Ada Ankara Ana Salon'da!

Pedro Almodovar'ın ‘Yüksek Topuklar’ filminin unutulmaz sesi Luz Casal, 30 yılı aşkın kariyerinin en güzel şarkılarını 22 Ekim’de T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında CSO Ada Ankara Ana Salon’da seslendirecek. 

Unutulmaz Pedro Almodovar filmi ‘Yüksek Topuklar’ için kaydettiği Augustin Lara klasiği ‘Piensa En Mi (Beni Düşün)’ şarkısıyla Türkiye’de de çok sevilen, ‘La Pasion’ ile yine platin plak satışlarını geride bırakan Luz Casal, Best Of albüm çalışması 'Un Ramo De Rosas (Bir Gül Demeti)' ile de en çok satanlar arasına girmişti.

 

'Gracias A la Vida', 'Historia De Un Amor', 'Amado Mio' gibi klasik şarkılara getirdiği yorumlarla tüm dünya’da müzikseverlerin hayranlığını kazanan Luz Casal, 2017 yılında Dalida’nın en güzel şarkılarını derlediği “Luz Casal Chante Dalida” albümünü yayınladı. Luz Casal, ertesi yıl hayranları tarafından büyük bir beğeni ile karşılanan ve müzik eleştirmenleri tarafından hakkında övgüyle söz edilen albümü “Que corra el aire” yi müzikseverlerle buluşturdu. 

 

2019’da “Morna” şarkısını yayınlayan sanatçı, Mayıs 2022’de Galisya Kraliyet Filarmoni Orkestrası eşliğinde kariyerinin en özel şarkılarını seslendirdiği repertuvarı ile CD ve DVD olarak yayınlanan “Solo esta Noche” canlı konser kaydını yayınladı. 

 

Luz Casal, 22 Ekim’de Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında CSO Ada Ankara Ana Salon’da

22 Ekim 2022, Saat 20.00 – CSO ADA ANKARA Ana Salon

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.8262 32.8853
EURO 35.1284 35.1917
İNGİLİZ STERLİNİ 41.4365 41.6525

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler