Vizyondaki Filmler

Yetenekli Bay Cage

Artık istediği işleri alamaz olan ve parası da suyunu çekmeye başlayan Nic Cage, kendisinin büyük bir hayranı olan zengin Javi'nin doğum gününe katılması için gelen $1 milyonluk teklifi kabul eder. Javi ile iyi anlaşan Cage, CIA tarafından Javi'nin mafyatik yanını öğrenen ve CIA için gizli ajanlık yapmak durumunda kalır.

Filmin Türü: Aksiyon, Komedi

Yönetmen: Tom Gormican

Oyuncular: Nicolas Cage, Pedro Pascal, Tiffany Haddish

Süre: 108 dakika

Yakaza: Zehirli Kabile

Yılların Sönmeyen İntikam Ateşi Yıllar Sonra Aileyi Bulur ve Kötülükler ve Karanlığın Acımasız Yüzü, Üzerlerine Çöker Mutlu Aile Birden Tek Tek Dağılmaya Başlar Aile Bu Kabustan Kurtulmak İçin Arayışa girerler ve sonucu hüsranla biter.

Filmin Türü: Korku

Yönetmen: Hakan Aydın

Oyuncular: Şükran Çağman, Kahraman Tayfur, Dilara Ayata

Süre: 103 dakika

İkiz

İkiz oğullarından birinin hayatına mal olan trajik bir kazanın ardından Rachel ve eşi Anthony, hayatta kalan çocukları Elliot ile yeni bir hayat kurmak umuduyla dünyanın diğer ucuna taşınır. Ailenin İskandinav kırsalında başlattıkları iyileşme süreci, çok geçmeden Rachel’in oğluyla ilgili acı verici gerçeği çözmeye başlamasıyla ve onu ele geçirmeye çalışan kötü niyetli güçlerle yüzleşmesiyle gittikçe uğursuz bir hal alır. 

Filmin Türü: Korku

Yönetmen: Taneli Mustonen

Oyuncular: Teresa Palmer, Steven Cree, Barbara Marten

Süre: 108 dakika

Annemin Zamanı

Zehra Ana, yetmişli yaşlarda sağlık sorunları olan ve hayatının büyük bir kısmını köyde geçirmiş bir kadındır. Aile üyelerinin tamamı şehre yerleştiği için o da artık şehirde yaşamaktadır. Aile geleneği icabı en büyük erkek oğlu Kerim’le yaşamaktadır. Zehra Ana’nın hastalığı artık alzheimere dönmüştür. 

Filmin Türü: Dram

Yönetmen: Hakan Gürtop

Oyuncular: Uğur Çavuşoğlu, Meriç Başaran, Gonca Yakut Arabacı

Süre: 84 dakika

Olga

 Ülkesinden uzakta İsviçre’de yaşayan 15 yaşındaki Olga Ukraynalı, yetenekli bir jimnastikçidir. Kariyerinin zirvesindeki tüm sporcular gibi, hayali Olimpiyatlar’da altın madalyaya ulaşmaktır. Yeni milli takımına uyum sağlamak için elinden geleni yapmaktadır ancak Avrupa Şampiyonası yaklaşırken Kiev’deki Turuncu Devrim Olga’nın dünyasını alt üst eder. Filme adını veren Olga’yı 2016 Gençler Avrupa Şampiyonası’nda Ukrayna’yı temsil eden eski Ukrayna milli takım sporcusu Anastasia Budiashkina canlandırıyor. Filmdeki diğer jimnastikçiler de gerçek sporcular tarafından canlandırılıyor. İsviçre’nin 2022 Oscar adayı Olga, çok ödüllü kısa film yönetmeni Elie Grappe’nin ilk uzun metrajlı filmi. 

Filmin Türü: Dram

Yönetmen: Elie Grappe

Oyuncular: Nastya Budiashkina, Sabrina Rubtsova, Caterina Barloggio

Süre: 87 dakika

Zeko İçin

Film, ülkenin en zeki çocuğu yarışmasına katılacak olan Zeko ve ailesinin bu süreçte yaşadıklarını konu ediniyor.

Sıradan bir ailenin sıradan bir çocuğu olan Zeko yanlışlıkla “Ülkenin En Zeki Çocuğu” yarışmasına katılma şansı kazanır. Umut ve istekle dolu tüm aile, macera ve komikliklerle dolu iki günlük bir yolculuğa çıkarlar.

Filmin Türü: Komedi, Dram

Yönetmen: Peter Mimi

Oyuncular: Kareem Mahmoud Abdel Aziz, Menna Shalabi, Dalia Abdelghany

Süre: 95 dakika

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.9015 32.9608
EURO 35.2869 35.3505
İNGİLİZ STERLİNİ 41.6821 41.8994

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler