Resident Evil: Biohazard Fragmanı Yayınlandı

Yeni dizinin konusu gizli tutuldu, ancak, teaser fragman, gösterinin iki zaman çizelgesi arasında bölüneceğini ortaya koyuyor. 2022'de geçen ilk bölüm, Jade'in, babası ve kız kardeşi Billy ile fütüristik New Raccoon City'ye taşındığını görüyor. Çevresi başlangıçta cennet gibi görünse de, Jade yavaş yavaş babasının ve New Raccoon City'yi yöneten Umbrella Corporation'ın tehlikeli sırlar sakladığının farkına varır. 2036'da geçen ikinci bölüm, Jade'in kıyamet sonrası Londra'yı keşfetmesini ve Umbrella Corporation'ın neden olduğu küresel bir salgının kana susamış enfekte kurbanlarına karşı hayatta kalmak için savaşmasını konu alıyor.

Resident Evil'ın Netflix için hazırlanan dizisinin tanıtımı yayınlandı. Dizi, 14 Temmuz'da yayınlanacak.

Aynı isimli bir oyun serisinden uyarlanan 6 filmlik bir film serisi de bulunan Resident Evil'ın dizi uyarlamasında Lance Reddick, Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph ve Paola Nuñez rol alacak. Reddick, serinin bilindik karakterlerinden Albert Wesker'i canlandıracak.

Dizi projesi Capcom'un çıkardığı oyun serisiyle aynı evrende geçecek ve benzer bir mitolojiyle hazırlandı. İki zamanda geçecek olan hikayede ilk zaman dilimi 14 yaşındaki kız kardeşler Jade ve Billie'yi konu alacak. New Raccoon City'a taşınan kardeşler kısa sürede kasabanın göründüğü gibi olmadığını ve babalarının dünyayı yok edebilecek bazı karanlık işlere bulaştığını fark edecek.

İkinci zaman dilimi ise yakın gelecekte geçecek. Dünyada 15 milyondan az insan kalmış. 6 milyardan fazla insana ve hayvana ise T-virüsü bulaşmış. Artık 30'una gelen Jade, Yeni Dünya'da hayatta kalmaya çalışırken kız kardeşi, babası ve kendisiyle ilgili geçmiş kendisini avlamaya devam ediyor.

Film serisinin yapımını üstlenen Constantin Film dizinin yapımını da üstlendi. Sezon 6 bölüm sürecek. Andrew Dabb (Supernatural) senaryoyu kaleme aldı ve showrunner olarak görev aldı. Mary Leah Sutton ise kendisine senaryoda eşlik etti.

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.9015 32.9608
EURO 35.2869 35.3505
İNGİLİZ STERLİNİ 41.6821 41.8994

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler