Güzel oyuncu Seda KESKOL Kanal D'de

Yıllardır tiyatro ve sinema oyunculuğu yapan Seda Keskol , oyunculuk kariyerinin yanında Fotomodellik ve mankenlikte yaptı. Profesyonel oyunculuk hayatına 2015 yılında "İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK" isimli dizide başladı.  
KESKOL daha sonra sırasıyla "BABA CANDIR" "HAYATIMIN AŞKI" "KALP ATIŞI" "KRAL MADİAS'in HAZİNESİ" "ÇUKUR" "MAHŞER-BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ" "STRİNG OF SORROW" "SİNSİ" "AY YÜZÜ PARÇALANMIŞ KALPLER" "İZ SÜRÜCÜ" ve son olarak Kanal D'de "AŞK VE UMUT" isimli dizide canlandırdığı Didem karekteriyle dikkat çeken Seda Keskol kariyer merdivenlerini sağlam adımlarla çıkmaya devam ediyor.

Yönetmenliğini  Gürsel Ateş ve Reyhan Usta'nın yaptığı dizi hikayesi ile de dikkat çekiyor.26 Eylül 2022 Pazartesi günü Kanal D'de ilk bölümü yayınlanan AŞK ve UMUT adlı dizide, yıllarca  annesi ile küçük bir kasabada yaşayan Zeynep, üniversiteyi kazanıp, ilk defa büyük şehre geldiğinde, ait olmadığı bir çevrede, paranın gücün ve egoların çatıştığı bir dünyada yaşamak zorunda kalır. İstanbul’da güçlü ve kalabalık bir ailenin evinde sığıntı olarak yaşayan, kimsesiz bir hayat sürmek zorunda kalan Zeynep öldü bildiği babasının tam da o evde yanı başında olduğunu öğrendiğinde artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.
Dizide Hakan Dinçkol, Mine Çayıroğlu, Arda Esen, Seda Keskol  gibi usta isimler yer alıyor. Hafta içi hergün saat 16:00 da yeni bölümüyle ekranlara gelen dizide oynadığı karakterle adından söz ettiren Seda Keskol hayranlarından tam not aldı.

0 Yorum

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.9015 32.9608
EURO 35.2869 35.3505
İNGİLİZ STERLİNİ 41.6821 41.8994

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler