Victoria Secret Belgeseli Geliyor

Victoria's Secret kendi belgeseline kavuşuyor. "Victoria's Secret: Angels and Demons" başlıklı, iç çamaşırı imparatorluğunun yükselişini ve düşüşünü detaylandıran üç bölümlük belgesel dizisi, 18 Haziran'da Tribeca Film Festivali'ndeki ilk prömiyerinin ardından 14 Temmuz'da Hulu'ya geliyor. Gösterinin yönetmeni Matt Tyrnauer, Valentino Garavani ve Studio 54'ün hayatını araştıran belgeselleri yönetmesiyle tanınan ödüllü bir gazeteci.


"Victoria's Secret: Angels and Demons", markanın olağanüstü başarısının ve ardından çöküşünün perde arkasına geçecek ve aynı zamanda eski CEO'su Les Wexner hakkında fikir verecek. Henüz bir fragman yayınlanmazken, dizinin giriş çizgisi oldukça merak uyandırıyor. 


"Gerçek göründüğü gibi değil; modanın yeraltı dünyası, milyarder sınıfı ve Jeffrey Epstein'ın bu efsanevi markanın düşüşüyle ​​ayrılmaz bir şekilde iç içe olduğu ortaya çıktıkça" diyor.


Her sene 'Yılın şovu' olarak aralık ayında gerçekleşen defileler 2019'dan bu yana yapılmıyor. L Brands'ın CFO'su Stuart Burgdoerfer, o dönem bu hamlenin pazarlama stratejisin geliştirmek için yapıldığını açıklasa da firmanın satışı kaçınılmaz oldu.


Eski Cmo Ed Razek iç çamaşırı devinin sorunlu oyuncu seçme uygulamalarını savunduğunda, şovun izleyiciliği büyük ölçüde düştü. 


O zamandan beri, Victoria's Secret yönünü yeniledi. Haziran 2021'de şirket, artık "Melekler" terimini kullanmadığını ve bunun yerine Megan Rapinoe, Priyanka Chopra, Eileen Gu ve Paloma Elsesser dahil olmak üzere çeşitli sektörlerdeki etkili kişilerle ortaklık yaptığını duyurmuştu.




Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.9015 32.9608
EURO 35.2869 35.3505
İNGİLİZ STERLİNİ 41.6821 41.8994

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler