Artem Martis; Contemporary'de Işık ve Camı buluşturdu

Contemporary İstanbul'un 18. Edisyonu'nda, sanatçı Artem Martis, StarGrup ile ortak projesinde inşaat projelerinin cam artıkları sanat eserlerine dönüştürülüyor. Artem,cam ile ışığın dansı üzerinden atık materyalin ve geri dönüşümün sınırsız imkanlarını akla getirerek; sosyal farkındalığı arttırmayı hedefliyor.





Contemporary İstanbul, dünyanın en büyük şehirlerinden birinde, Avrupa ve Asya'nın buluşma noktasında yer alan, Türkiye'nin önde gelen yıllık sanat fuarıdır. 

Hem coğrafi hem de kültürel açıdan benzersiz konumuyla dikkat çeken Contemporary İstanbul, Türkiye, Kafkaslar, Karadeniz, Rusya ve Orta Doğu'nun yanı sıra Avrupa, Amerika ve Asya'dan galeri, sanatçı ve koleksiyoncuları bir araya getirmenin gururunu yaşıyor.
Contemporary İstanbul'un (CI) bir önceki edisyonu hayırseverlerden, koleksiyonerlerden ve halktan oluşan uluslararası sanat izleyicisinden güçlü bir destek alarak fuarın İstanbul'da işbirlikçi bir kültürel arenanın devamına yönelik vizyonunu güçlendirdi. 20'den fazla ülkede 25 şehirden 73 galerinin 1.500 sanat eseriyle bir araya geldiği fuara 80.000'in üzerinde ziyaretçi geldi.

0 Yorum

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.9015 32.9608
EURO 35.2869 35.3505
İNGİLİZ STERLİNİ 41.6821 41.8994

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler