Haberler ( Yaşam )

  • Karınca Yuvasının Gizemli Dünyası

    Karınca Yuvasının Gizemli Dünyası 0

    Otobanları, bahçeleri ve çöplükleri bile var..

     

    Devamı
  • Çoban ve Köpeği

    Çoban ve Köpeği 0

    Devamı
  • Evcil Hayvanlarla Kurulan Bağlar, Pozitif Duyguları Artırıyor

    Evcil Hayvanlarla Kurulan Bağlar, Pozitif Duyguları Artırıyor 0

    Evcil hayvan sahibi olmak bize koşulsuz sevgiyi öğretmekle kalmıyor, hayata daha çok dahil olmamızı sağlıyor. Hayvanların insanlar üzerindeki olumlu etkileri nedeniyle terapi süreçlerinde de kullanıldığına dikkat çeken DoktorTakvimi.com uzmanlarından Uzm. Psk. Erdem Ocak, evcil hayvanların hayatımızdaki etkilerini anlatıyor.

    Devamı
  • Sosyal Medya Çağında Teknoloji, Ruh Sağlığımızı Nasıl Koruyabilir?

    Sosyal Medya Çağında Teknoloji, Ruh Sağlığımızı Nasıl Koruyabilir? 0

    10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü, ruh sağlığıyla sosyal medya arasındaki bağlantıyı hatırlamak için iyi bir zaman. Bununla birlikte sosyal medya küresel ölçekte kişilere pek çok fayda sağlarken, endişeye, kaybolma korkusuna, siber zorbalığa, strese ve diğer etkilere neden olması gibi dezavantajlara da sahip.

    Devamı
  • Köpekler Günde Kaç Saat Gezdirilmeli?

    Köpekler Günde Kaç Saat Gezdirilmeli? 0

    Köpek sahiplenen birçok insan köpekler günde kaç saat yürümeli?, köpekler kaç kez gezdirilmeli? gibi sorulara cevap aramaktadır. 

    Devamı
  • Çocuklarda Pasif İçicilik Tehlikesi

    Çocuklarda Pasif İçicilik Tehlikesi 0

    Sigara başta olmak üzere tütün ürünlerinin yanması sonucu oluşan duman ile sigara kullanan bireyin soluğuyla etrafa dağılan dumanın birleşimi ikinci el sigara dumanı olarak bilinir.

    Devamı
  • Hayvan Sevgisi Çocuklarda Empati Duygusunu Geliştiriyor

    Hayvan Sevgisi Çocuklarda Empati Duygusunu Geliştiriyor 0

    Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Hastanesi Uzman Klinik Psikolog Özgenur Taşkın, hayvan beslemenin çocuklarda oluşturduğu olumlu etkileri hakkında görüşlerini paylaştı.

    Devamı
  • Sonbaharı Sağlıklı Geçirmenizi Sağlayacak  7 Etkili Önlem!!

    Sonbaharı Sağlıklı Geçirmenizi Sağlayacak 7 Etkili Önlem!! 0

    Sonbaharla birlikte havaların soğumaya başlaması, okulların açılması ve kapalı mekanlarda daha fazla zaman geçirilmesiyle solunum yolları enfeksiyonları daha sık görülmeye başlandı.   Bir yandan da Covid-19 enfeksiyonu çeşitli varyantlarla tehdit olmaya devam ediyor. Solunum yolu enfeksiyonlarının yalnızca Covid-19 ve gripten oluşmadığını, sonbahar ve kış aylarında çok sayıda virüs ve daha az oranda da bakterilerin enfeksiyonlara yol açabildiğini belirtti.

    Devamı
  • Okul Çağındaki Çoçukların Su Tüketimine Dikkat!!

    Okul Çağındaki Çoçukların Su Tüketimine Dikkat!! 0

    Uzmanlar, eğitim çağındaki çocukların, sağlıklı ve yeterli su tüketiminin önemine dikkat çekiyor. Diyetisyen Neslihan Öztürk Aktepe, başarılı bir eğitim ve öğretim yılının geçmesi için çocukların çok iyi beslenmesi gerektiğini hatırlattı. Aktepe, “Hem mevsim geçişinin hem de eğitim döneminin başlayacağı Eylül ayında, çocuklarımızın çok daha iyi beslenmeleri ve yeterli miktarda sağlıklı, güvenli ve kaliteli su tüketmeleri büyük önem taşıyor. Yeterli ve dengeli beslenme, çocuklarımızın bilişsel kapasitelerini artıracak ve kuvvetlendirecektir” diye konuştu. 

    Devamı
  • Yürüyüş Beden ve Ruh Sağlığına İyi Geliyor

    Yürüyüş Beden ve Ruh Sağlığına İyi Geliyor 0

    Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Nihal Özaras, Uluslararası Herkes İçin Spor Federasyonu (TAFISA) tarafından 1991 yılında başlatılan ‘Dünya Yürüyüş Günü' çerçevesinde tavsiyelerini paylaştı. 

    Devamı

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.6290 32.6878
EURO 34.9759 35.0389
İNGİLİZ STERLİNİ 41.1593 41.3739

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler