Momutu Yazıları (516)

  • Hepsiburada Premium Günler'i Başladı

    Hepsiburada Premium Günler'i Başladı 0

    Hepsiburada, üyelik bazlı sadakat programı Hepsiburada Premium’a özel ‘Premium Günler’ kampanyasını başlattı. Premium üyeliğinin ilk aya özel 1 TL’ye sunulduğu Premium Günler kapsamında Hepsiburada marka yüzü Cem Yılmaz da ‘Premium Saatler’ canlı yayını gerçekleştirecek.

    Devamı
  • Overwatch 2 Oyuncuları İçin Müjde

    Overwatch 2 Oyuncuları İçin Müjde 0

    Bugün NVIDIA, 4 Ekim'de NVIDIA Reflex desteğiyle piyasaya sürülecek olan Overwatch 2'ye optimize edilmiş performans sunan yeni bir GeForce Game Ready sürücüsünü piyasaya sürdü.

    Ayrıca popüler oyunlar için 4 yeni G-SYNC uyumlu monitor ve 16 yeni optimal oynanabilir ayar desteği de bulunuyor.

    Devamı
  • İlk Seri Üretim Hibrit Motorlu  BMW XM  Yollara Çıkmaya Hazır

    İlk Seri Üretim Hibrit Motorlu BMW XM Yollara Çıkmaya Hazır 0

    Borusan Otomotiv'in Türkiye temsilcisi olduğu BMW'nin yüksek performans markası M, 50’nci yaş kutlamalarına BMW XM ile devam ediyor. Markanın geçtiğimiz yaz tanıtılan konsept modeli 653 beygir güç ve 800 Nm tork üreten hibrit motoru ve sıra dışı tasarımıyla 2023’te yollara çıkmaya hazır.  BMW M1 modelinden bu yana üretilen ilk orijinal M otomobili olma unvanına sahip BMW XM, M tarihinin de ilk M HYBRID motorunu kullanacak.

    Devamı
  • Kariyer.net Kadınlar İçin En İyi İşyeri Listesinde

    Kariyer.net Kadınlar İçin En İyi İşyeri Listesinde 0

    Yeni nesil teknolojileri kullanarak Türkiye'nin istihdam piyasasına yön verme vizyonuyla çalışmalarına devam eden Kariyer.net, insan odaklı, kapsayıcı ve çeşitliliği özendirici yaklaşım ve uygulamalarıyla da çalışanlarına değer katıyor. Kariyer.net; kadınların desteklenmesi, işe alım, terfi ve yetenek yönetiminde cinsiyet dengesinin gözetilmesi gibi konuları şirket politikasının bir parçası haline getiren uygulamalarıyla 250-500 çalışan sayısı kategorisinde, “Kadınlar İçin En İyi İşyerleri” listesine de adını ilk sırada yazdırmayı başardı.  

    Devamı
  • Şekerbank Web Sitesi Yenilendi

    Şekerbank Web Sitesi Yenilendi 0

    Bankanın sürdürülebilir bankacılık faaliyetleri çerçevesinde görsel ve işlevsel olarak tasarımı tümüyle yenilenen, daha kullanıcı dostu ve sadeleşmiş bir arayüze sahip yeni web sitesinde ziyaretçiler, hızlı işlemler alt yapısı sayesinde ana sayfa üzerinden kredi/kart başvurusu, kampanyalar ve hesaplamalar gibi uygulamalara tek tıkla ulaşılabiliyor.

    Devamı
  •  10 Soruda Bipolar Testi

    10 Soruda Bipolar Testi 0

     

    Bipo'nuz varmı yokmu bilmiyorsanız sizi yazımızdaki teste bekleriz.

     

    Devamı
  • Anne Sütü Alan Bebeklerin IQ Seviyesi Daha Yüksek Oluyor

    Anne Sütü Alan Bebeklerin IQ Seviyesi Daha Yüksek Oluyor 0

    Eşsiz bir besin olan anne sütü, bebeklerin sağlıklı büyüyüp gelişmesinde temel bir rol oynuyor. Bebeklerin ilk 6 ay sadece anne sütüyle beslenmesi ve emzirmeye en az 2 yaşına kadar devam edilmesi gerektiğini belirten DoktorTakvimi.com uzmanlarından Uzm. Dr. Derya Babuş Taş, anne sütüne dair önemli bilgiler veriyor.

    Devamı
  • KuCoin 5.Yıl Dönümünü Kutluyor!

    KuCoin 5.Yıl Dönümünü Kutluyor! 0

    Global kripto para borsası KuCoin, beşinci yaşını kutluyor. 2017 yılında faaliyetlerine başlayan borsa, beşinci yıl dönümüne özel birçok etkinlikle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. KuCoin, özel etkinliklerinin yanı sıra son 5 yılda yaşananları ve gelecek vizyonunu da kullanıcılarının ve ekosistemin bilgisine sunuyor.

    Devamı
  • F1 Takımı McLaren'ın Yeni Renk Düzeni

    F1 Takımı McLaren'ın Yeni Renk Düzeni 0

    F1 takımından Mclaren yeni bir renk düzenine gidiyor

    Devamı
  • Çocuklar Okula Gitmeyi Neden Reddediyor?

    Çocuklar Okula Gitmeyi Neden Reddediyor? 0

    Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Hastanesi Çocuk - Ergen Psikoloğu Eda Ergür, çocukların okula gitmeyi reddetmelerinin altındaki sebepler hakkında değerlendirmelerde bulundu ve tavsiyelerini paylaştı.

    Devamı

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 34.0900 34.1514
EURO 38.0180 38.0865
İNGİLİZ STERLİNİ 45.5408 45.7782

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler