Momutu Yazıları (489)

  • Akbank'tan Kadın İşletmelere 50 Milyon Dolar!!

    Akbank'tan Kadın İşletmelere 50 Milyon Dolar!! 0

    Akbank, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD) Türkiye’de Kadın İşletmelerine Finansman ve Danışmanlık Desteği programı kapsamında 2021 yıl sonunda sağladığı kaynak ile 4 ay gibi kısa bir sürede kadın işletmelere 50 milyon dolar finansman sağladı. Aynı program kapsamında ve aynı amaçla yeniden 50 milyon dolar tutarında sendikasyon kredisi sağlayan Banka, uygun faiz oranları ve kredi kullanan müşterilere verdiği ücretsiz ek hizmetlerle Kadın KOBİ’leri desteklemeye devam ediyor.

    Devamı
  • Gülşah Elikbank'ın Dinleti ve Söyleşisi  4 Ekim'de

    Gülşah Elikbank'ın Dinleti ve Söyleşisi 4 Ekim'de 0

    Yazar Gülşah Elikbank’ın “Âşıklar Gece Ölür” romanı, müzik ve edebiyatı buluşturan novel soundtrack çalışmasına esin kaynağı olurken; aynı adla müzikseverlerle buluşan albümdeki sanatçıların da katılacağı dinleti ve söyleşi etkinliği, 4 Ekim Salı günü Ataşehir’deki Mustafa Saffet Kültür Merkezi (MSKM)’nde gerçekleşecek.

    Devamı
  • Samsung, 2022 Uluslararası Tasarımda Mükemmellik Ödülleri’nde 42 Ödül Birden Kazandı!

    Samsung, 2022 Uluslararası Tasarımda Mükemmellik Ödülleri’nde 42 Ödül Birden Kazandı! 0

    Teknoloji devi Samsung, Uluslararası Tasarımda Mükemmellik Ödülleri’nde (IDEA 2022) bu yıl, ikisi ‘Altın’, beşi ‘Gümüş’, biri ‘Bronz’ ödülün yanı sıra 34 adet Finalist Ödülü ile birlikte toplam 42 ödül alarak önemli bir başarıya imza attı. 

     

    Devamı
  • Starbucks'tan Kullanıcılarına 28 Eylül Kampanyası!!

    Starbucks'tan Kullanıcılarına 28 Eylül Kampanyası!! 0

    Sürdürülebilirlik kapsamında kaynakları tasarruflu ve etkin kullanmaya odaklanan Starbucks, 28 Eylül Yeşil Tüketici Günü’ne özel içeceğini kendi yeniden kullanılabilir bardağıyla alan ve Starbucks Mobil Uygulaması ile ödeme yapan misafirlere Çevre Dostu Yıldız’lar hediye ediyor!  

    Devamı

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.5011 32.5597
EURO 35.0933 35.1566
İNGİLİZ STERLİNİ 41.3790 41.5947

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler