Momutu Yazıları (486)

  • Çocuklar Karaca’nın Kedi Evlerini Patili Dostları İçin Renklendirdi

    Çocuklar Karaca’nın Kedi Evlerini Patili Dostları İçin Renklendirdi 0

     Çocukların hayvan dostları için hayal ettikleri evleri kendi elleri ile boyadıkları bu güzel etkinlikte, kedilerin barınmasına katkı sağlamak adına 100 adet kedi evi ve mama kabı oluşturuldu.

    Devamı
  • Tüp Bebek Tedavisi İçin En Doğru Zaman

    Tüp Bebek Tedavisi İçin En Doğru Zaman 0

    Tüp bebek tedavisine başlayacakların belki de en çok sordukları, araştırdıkları sorulardan bir tanesi de ‘Yazın mı, yoksa kışın mı tüp bebek tedavisine başlanması’… Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, tüp bebek tedavisi hakkında soruları yanıtladı… 

    Devamı
  • Denge Kaybı ve Baş Dönmeniz Varsa Dikkat!!

    Denge Kaybı ve Baş Dönmeniz Varsa Dikkat!! 0

    Denge kaybı ve sürekli baş dönmesi Vertigo’yu işaret ediyor.Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Hastanesi KBB Uzmanı Op. Dr. Ali Rahimi, vertigo rahatsızlığının belirtileri ve tedavi yöntemleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

    Devamı
  • Land Rover Defender Uşak Yollarında

    Land Rover Defender Uşak Yollarında 0

    Borusan Otomotiv, BOM Akademi ekibi ve eğitmenleriyle zorlu olduğu kadar heyecan verici bir sürüş deneyimine imza atmaya hazırlanıyor.

    Devamı
  • Telefon Devlerin'den Oppo'nun Yeni Şık Tasarımı

    Telefon Devlerin'den Oppo'nun Yeni Şık Tasarımı 0

    3 Ekim 2022 – Dünyanın önde gelen lider akıllı ürün markası OPPO, A serisinin en yeni üyesi A96'yı Türkiye'de satışa sundu.

    Devamı
  • Antep ve Adana'dan Kenan Doğulu'ya Sevgi Yağmuru

    Antep ve Adana'dan Kenan Doğulu'ya Sevgi Yağmuru 0

    Yaz basından beri Ege sahillerinden başlayarak bir çok şehirde sevenleriyle buluşan Kenan Doğulu, 30 Eylül Cuma akşamı babası Yurdaer Doğulu’nun doğduğu Adana’da, 1 Ekim’de ise dedesinin memleketi Gaziantep’te hayranlarının yoğun sevgisiyle karşılandı.

    Devamı
  • Dijital İçerik Platformu Gain'den Ekim Tavsiyeleri!!

    Dijital İçerik Platformu Gain'den Ekim Tavsiyeleri!! 0

    Dijital içerik platformları dünyasına yepyeni bir soluk getiren hikâyelerle GAİN izleyicileri Ekim’i dopdolu geçirecek. Polisiyeden gerilime, dramadan komediye, usta oyuncuların yer aldığı yerli ve yabancı diziler, İlber Ortaylı’dan Ahmet Mümtaz Taylan’a, Mirgün Cabas’tan Kaan Sekban’a alanının zirvesindeki isimlerle sonbahar günlerine uygun dopdolu içerikler, gençlerin dokunuşuyla yeniden canlanan klasik eserler… Ekim ayında izleme listenize eklemeniz gereken yapımları sizin için derledik.

    Devamı
  • Piyano Efsanesi İstanbul'da Eşsiz Resital Sunacak!!

    Piyano Efsanesi İstanbul'da Eşsiz Resital Sunacak!! 0

    Başarılarıyla Türkiye’nin büyük gurur kaynaklarından olan, dünyaca ünlü piyanist ve besteci Hüseyin Sermet, uzun bir aranın ardından İstanbullu sanatseverlerle buluşuyor. Usta sanatçı, Beyoğlu Kültür Yolu kapsamında 5 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde konser verecek.

    Devamı
  • Zaman ve Mekândan Tasarruf Sağlayan Mutfak Modeli

    Zaman ve Mekândan Tasarruf Sağlayan Mutfak Modeli 0

    Duygulara hitap eden mekânlar tasarlayan Bodrum Mutfak Mobilya, kişiye özel birbirinden farklı mutfak modelleriyle karşımıza çıkıyor.

    Devamı
  •  BOĞAZ AĞRISINA KARŞI 12 ETKİLİ ÖNERİ

    BOĞAZ AĞRISINA KARŞI 12 ETKİLİ ÖNERİ 0

     Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastanesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ayşe Pelin Yiğider, boğaz ağrısını dindirmek için neler yapmanız, nelerden kaçınmanız gerektiğini anlattı; önemli öneriler ve uyarılarda bulundu.

    Devamı

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.6290 32.6878
EURO 34.9759 35.0389
İNGİLİZ STERLİNİ 41.1593 41.3739

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler