Momutu Yazıları (492)

  • Diyarbakır Kenan Doğulu İle Coştu

    Diyarbakır Kenan Doğulu İle Coştu 0

    Pop müziğin efsane ismi Kenan Doğulu, KerkiSolfej organizasyonuyla Diyarbakır CityFest kapsamında Diyarbakırlı sevenlerine unutulmaz bir konser yaşattı.

    Devamı
  • Başkent Kültür Yolu Festivali Sona Erdi

    Başkent Kültür Yolu Festivali Sona Erdi 0

    Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle yaygınlaştırdığı Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bünyesinde düzenlenen Başkent Kültür Yolu Festivali   (23 Ekim 2022, Pazar) gerçekleşen etkinliklerle sona erdi.

    Devamı
  • 10. Engelsiz Filmler Festivali'nde  Ödüler Sahiplerini Buldu

    10. Engelsiz Filmler Festivali'nde Ödüler Sahiplerini Buldu 0

    Türkiyenin ilk ve tek erişilebilir film festivalinde Ulusal Uzun Film Yarışması ve Kısa Film Yarışması kategorilerinde ödüle layık görülen isimler, kapanış töreninin yayınlandığı video ile duyuruldu.

     

    Devamı
  • İspanyol Diva Luz Casal 22 Ekim'de Cso Ada Ankara Ana Salon'da!

    İspanyol Diva Luz Casal 22 Ekim'de Cso Ada Ankara Ana Salon'da! 0

    Pedro Almodovar'ın ‘Yüksek Topuklar’ filminin unutulmaz sesi Luz Casal, 30 yılı aşkın kariyerinin en güzel şarkılarını 22 Ekim’de T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında CSO Ada Ankara Ana Salon’da seslendirecek. 

    Devamı
  • Çanakkale'de Gezebileceğiniz Olağanüstü Mekanlar

    Çanakkale'de Gezebileceğiniz Olağanüstü Mekanlar 0

    Çanakkale… Tarihin, doğanın, kültürün şehri. Türkiye’de her iki kıtada birden toprağı olan ve içinden deniz geçen şehir Çanakkale, Ege Bölgesi’nin en güzel şehirlerinden biri olarak son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini görüyor. 18 Mart'ta hizmete açılan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün de bölgeye kattığı dinamizm sayesinde hafta sonu seyahatlerinin vazgeçilmezi olmaya başladı. Çanakkale’nin ilk uluslararası zincir oteli DoubleTree by Hilton Çanakkale, şehirde keşfedilecek 8 rotayı paylaştı.

    Devamı
  • Sosyal Medya Hesaplarınız  Verdiğiniz İzinlerin Kurbanı mı?

    Sosyal Medya Hesaplarınız Verdiğiniz İzinlerin Kurbanı mı? 0

    Sosyal medya hesaplarınız ve buralardaki bilgileriniz verdiğiniz izinlerle sıkıntı yaşatabilir. Bir giriş izni diyerek, yeni indirdiğiniz bir uygulama Facebook bilgilerinizi çalıyor olabilir.

    Devamı
  • Menopoz Hakkında Doğru Sanılan 10 Hatalı Bilgi!

    Menopoz Hakkında Doğru Sanılan 10 Hatalı Bilgi! 0

    Kadınlarda doğurganlığın sona erdiği dönem ‘menopoz’ olarak adlandırılıyor. Dünya genelinde ortalama menopoz yaşı 45-55 iken ülkemizde kadınlar genellikle 48-50 yaş arasında menopoza giriyor

    Devamı
  • Kahve ve Çay Tüketimi Kalbimizi Nasıl Etkiliyor?

    Kahve ve Çay Tüketimi Kalbimizi Nasıl Etkiliyor? 0

    "Son yıllarda yapılan çalışmalar daha çok çay ve kahve içiminin geleneksel olarak üzerine atfedilmiş 'zararlıdır' etiketini ortadan kaldıracak niteliktedir" diyen İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Rengin Çetin Güvenç, önemli bilgiler verdi.
     

    Devamı
  • Jabbar’dan Yepyeni Şarkı: “İçinden Gelmez”

    Jabbar’dan Yepyeni Şarkı: “İçinden Gelmez” 0

    Jabbar, yeni şarkısı “İçinden Gelmez”i Universal Music Türkiye etiketiyle bugün yayımladı. Sözleri ve müziği Jabbar imzası taşıyan “Kaç Gündür”, Safa Hendem ve Jabbar ortaklığında yapılan düzenlemesiyle müzikseverlerin beğenisine sunuluyor.

    Devamı
  • Psikodrama, Yeni Koşullara Uyum Sağlama Becerisi Kazandırıyor

    Psikodrama, Yeni Koşullara Uyum Sağlama Becerisi Kazandırıyor 0

    “Spontanlık, yaratıcılık ve eylem dinamiklerini ruh sağlığı ile birleştiren psikoterapi yöntemi” olarak adlandırılan psikodrama, kişisel farkındalık kazanılmasını sağlayarak kişinin kendini daha iyi anlamasına yardımcı olmayı hedefliyor.

    Devamı

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.6301 32.6889
EURO 35.3205 35.3841
İNGİLİZ STERLİNİ 41.6363 41.8534

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler