Starbucks'tan Kullanıcılarına 28 Eylül Kampanyası!!

Starbucks'tan Kullanıcılarına 28 Eylül Kampanyası!!

Sürdürülebilirlik kapsamında kaynakları tasarruflu ve etkin kullanmaya odaklanan Starbucks, 28 Eylül Yeşil Tüketici Günü’ne özel içeceğini kendi yeniden kullanılabilir bardağıyla alan ve Starbucks Mobil Uygulaması ile ödeme yapan misafirlere Çevre Dostu Yıldız’lar hediye ediyor!  

Tüketicilerin çevre dostu bir üretim sürecinden geçen, geri dönüştürülerek veya gezegenimizin kaynaklarını koruyarak üretilen ürün ve hizmetler talep etmesine dair bir eğilim olarak tanımlanan “yeşil tüketicilik”, her 28 Eylül tarihinde “Dünya Yeşil Tüketici Günü” olarak tüm dünyada kutlanıyor. Sürdürülebilir hayatlarımız ve gelecek nesiller için çevrenin korunması gereğinin altını çizildiği bugünde, sürdürülebilirliğe ve çevreye katkı sağlayan Starbucks, 28 Eylül tarihine özel bir kampanyayla Çevre Dostu Yıldızlar hediye ediyor. 

Starbucks, 28 Eylül Dünya Yeşil Tüketici Günü’ne özel, içeceğini kendi yeniden kullanılabilir bardağıyla alan ve Starbucks Mobil Uygulaması ile ödeme yapan misafirlerine +3 yıldız hediye ediyor. Kampanyadan sadece 28 Eylül gününe özel olarak tüm Starbucks mağazalarında yararlanılabiliyor. 

Starbucks, mevcut uygulamasıyla kahvesini kendi bardağı veya termosu ile tercih eden ve Starbucks Mobil Uygulaması ile ödeme yapan misafirlerine içeceklerinden kazandıkları 1 yıldıza ek 1 yıldız daha kazandırıyor. Kendi bardağını getiren nakit ya da kredi kartıyla ödeme yapan misafirler ise alışverişlerinde 50 kuruş indirim kazanmaya devam ediyor. 28 Eylül Dünya Yeşil Tüketici Günü’ne özel yıldız kazanan misafirler, kazandıkları ek yıldızlarını, normal yıldızlarıyla beraber kullanarak ikram içeceklerini alabilecekler. 

Starbucks, çevreyi koruma bilincini yaygınlaştırmak ve desteklemek amacıyla kutlanan özel günlerde kampanyalarına devam edecek.

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.6290 32.6878
EURO 34.9759 35.0389
İNGİLİZ STERLİNİ 41.1593 41.3739

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler