Kolonya ve Kolonyalı Mendil ile Etkili El Temizliği ve Hijyen!

Kolonya ve Kolonyalı Mendil ile Etkili El Temizliği ve Hijyen!

Kış mevsiminin hissedilen olumsuz etkileri

Kış mevsiminin hissedilen olumsuz etkileri yanı sıra virüs ve hastalıkların artmasıyla hijyen ve sağlık hayatımızda giderek daha da önem kazanıyor. 

Hastalıklarından korunmak için toplu taşımadan okula, kapalı alanlardan iş yerlerine, evlere kadar hayatımızın her alanında ihtiyacımız olan el hijyenini sağlamak için Eyüp Sabri Tuncer’in kolonyaları ve kolonyalı mendilleri vazgeçilmez ürünler listesinin başında yer alıyor. Özellikle öğrencilerin okula geri döndüğü bu günlerde farklı koku alternatifli, çanta boyu Eyüp Sabri Tuncer kolonyaları ve hijyenik kolonyalı mendilleri aktif koruma özelliği ile ön plana çıkıyor.

Klasik limondan bodrum mandalinasına, lavantadan ambere kadar birbirinden farklı 50 adet koku seçeneği ile Eyüp Sabri Tuncer’in kolonyaları 50 ml ve 150 ml boyuyla çantaların, 200 ml ve 400 ml boyuyla da evlerin ve işyerlerinin konuğu oluyor. 

Kolonyalı mendiller ise hastalıkların yaygın olduğu bu günlerde hem virüslerden korunmak hem de temizlik hissini günün her saatinde yaşayabilmek  için taşıması ve kullanması oldukça kolay bir ürün olarak çantaların ayrılmaz parçası oluyor.

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 34.1398 34.2013
EURO 37.6516 37.7195
İNGİLİZ STERLİNİ 44.8543 45.0882

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler