Haberler

  • 2023’te Öne Çıkacak 5 Blockchain Mesleği

    2023’te Öne Çıkacak 5 Blockchain Mesleği 0

    Blockchain teknolojisi, gösterdiği gelişimle birlikte her geçen gün daha fazla sektöre hitap ediyor. Teknolojinin getirdiği yenilikler iş dünyasının ilgisini çekmeye devam ederken, birçok yeni iş kolu da kariyer alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. Kripto para ve blockchain haber platformu BTCHaber yeni yıl yaklaşırken hayatımıza girecek 5 blockchain mesleğini açıkladı.

    Devamı
  • KIş Diyetinin 8 Püf Noktası!

    KIş Diyetinin 8 Püf Noktası! 0

    Soğuk kış günlerinde fiziksel aktivitenin azalması, havaların erken kararmasıyla daha mutsuz ve depresif hissedilmesi, evde geçirilen sürenin uzaması ve abur cubur tüketiminin artması derken kilo alımı hızlanıyor.

    Devamı
  • Uzmanlardan “Vampir Güç” Uyarısı!

    Uzmanlardan “Vampir Güç” Uyarısı! 0

    Kullanılmayan cihazların kapatılması, tasarrufun ana unsuru ve en kolay yöntemi olarak gösteriliyor. Elektrik faturalarını artıran araçların başında ‘standby’ yani hazır modda bekleyen araçların geldiğini belirten uzmanlar, herhangi bir cihazla bağlantısı olmayan A.C adaptörlerin de prizde kalması nedeniyle güç harcamaya devam ettiğini ve faturayı olumsuz etkilediğini ifade ediyor.

    Devamı
  • Sinemada Kahkaha Tufanı !

    Sinemada Kahkaha Tufanı ! 0

    13 Ocakta vizyona girecek ‘İllegal Hayatlar’ seyirciyi güldürmeye hazırlanıyor.

    Devamı
  • Menopoza Yakın Dönemde Aşırı Kanamalar Anemiye Neden Olmasın!

    Menopoza Yakın Dönemde Aşırı Kanamalar Anemiye Neden Olmasın! 0

    Dünya Sağlık Örgütü menopozu; ‘Kadının başka bir sebep olmaksızın, geriye dönük olarak en az bir yıl süreyle hiç adet görmemesi’ olarak adlandırıyor. Toplumdaki yaygın inanışın aksine menopoz bir hastalık değil, kadınların hayatındaki doğal süreçlerden birini oluşturuyor.

    Devamı
  • Buray’dan TEMA Vakfı’na 30’uncu Yıl Armağanı: Dur Diyen Yok Mu?

    Buray’dan TEMA Vakfı’na 30’uncu Yıl Armağanı: Dur Diyen Yok Mu? 0

    Duyarlı sanatçı Buray, doğa için harekete geçerek “Yok mu?” eserini yazıp besteledi ve tüm haklarını uzun yıllardır gönüllüsü olduğu TEMA Vakfı’na bağışladı. Doğa tahribatından, iklim krizine ve orman yangınlarına kadar pek çok önemli soruna dikkat çekilen şarkı ve klibinde, “Dur Diyen Yok mu?” diye sorularak, doğa için harekete geçilmesi yönünde çağrı yapılıyor.

    Devamı
  • Cips, Pizza, Sosisli, Hamburger Beyne Zarar Veriyor

    Cips, Pizza, Sosisli, Hamburger Beyne Zarar Veriyor 0

    Ultra işlenmiş gıdalar, şeker, tuz, yağ, yapay renkler ve koruyucular gibi çok sayıda katkı maddesi ve sağlıksız içeriğe sahiptir. Lezzetlidirler ancak beyin fonksiyonlarının bozulmasına neden olurlar.

    Devamı
  • CKM’de Klasik Müzik Konserleri

    CKM’de Klasik Müzik Konserleri 0

    Caddebostan Kültür Merkezi’nin yeni sezonunda programına kattığı Klasik Türk Müziği ve Klasik Batı Müziği konserleri serisi Aralık ayında da birbirinden değerli müzisyenleri konuk ediyor.

    Devamı
  •  Öksürük Çok Faydalı Ancak Geçmeyen Öksürüğe Dikkat!

    Öksürük Çok Faydalı Ancak Geçmeyen Öksürüğe Dikkat! 0

    Vücudun en önemli savunma mekanizmalarından biri olan öksürüğün, solunum yolundan gelen her türlü virüs, bakteri, yabancı cisim ve mideden gelen asidi dışarıya atmak için oluştuğunu belirten KBB Uzmanı Op. Dr. K. Ali Rahimi, geçmeyen öksürüğün çok farklı nedenleri olabileceğini söyledi.

    Devamı
  • Lifli Gıdalar Bağışıklık Sistemimizi Güçlendiriyor

    Lifli Gıdalar Bağışıklık Sistemimizi Güçlendiriyor 0

    Alerjik hastalıkların son yıllarda artış göstermesinin bir nedeninin de lifli gıda tüketiminin azalması olduğunu biliyor muydunuz? Fast food türevi hazır gıda tüketiminin artmasıyla birlikte bağırsakların lif yönünden fakir kaldığını belirten Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Ömer Akçal, lifli gıda tüketimiyle bağışıklık sisteminin güçleneceğini ve alerjik hastalıklara karşı korunma sağlanabileceğini belirtti. 

    Devamı

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 34.0900 34.1514
EURO 38.0180 38.0865
İNGİLİZ STERLİNİ 45.5408 45.7782

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler