Lee x Kenan Doğulu İş Birliği

Marka Yüzü Kenan Doğulu

Global çapta sürdürülebilirlik kavramını sahiplenen köklü denim markası Lee, sosyal konulara dikkat çektiği İlkbahar/Yaz 2022 kampanya videosunda marka yüzü Kenan Doğulu ile daha iyi bir gelecek hayal ediyor.

Çalışma hayatının temposu ve sosyal hayata ayak uydururken cool duruş ve rahatlıktan ödün vermeyenlere hitap eden koleksiyonda pamuklu ve sağlıklı kumaşlar kullanılıyor. Tasarımlarda su yeşili, mint, kum, taş ve toprak tonlarının hâkim olurken rengarenk logolu tişörtler ve sweatshirtler enerjik bir ruhu ortaya çıkarıyor. Koleksiyondaki açık yakalı, desen baskılı renkli gömlekler ise referansını 1950’lerin stil sahibi görünümlerinden alıyor.

130 yıllık köklü denim markası Lee, yeni sezona özel sürdürülebilirliği merkeze aldığı bir koleksiyonla karşımızda. Daha iyi bir geleceğin hayal edildiği umut dolu koleksiyonun yüzü ise Kenan Doğulu oldu. Dikkat çekici bir moda filmiyle duyurulan koleksiyon rahatlığın ön planda olduğu pamuklu kumaşlar kullanılarak hazırlanmış. Kimi tasarımlar günümüz trendlerini en cool şekilde yansıtırken kimileri de 50’li yıllardan esintiler taşıyor. Tasarımlara hayat veren su yeşili, mint, kum, taş ve toprak tonlarının yoğunlukta olduğu doğal renk paleti canlı renklerin enerjisiyle gücünü arttırıyor. Kenan Doğulu yer aldığı kampanya ile ilgili hislerini, “Zamansız, her daim şık, stil sahibi duruşu ve fit uzmanlığı ile 130 yıllık köklü bir marka olmayı başarmış Lee ile iş birliğine girmek bana mutluluk verdi,” cümleleriyle ifade ediyor.

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 34.0900 34.1514
EURO 38.0180 38.0865
İNGİLİZ STERLİNİ 45.5408 45.7782

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler