Vital Proteins’ten yaz aylarına özel güzellik sohbeti

  Nestlé Health Science’ın dünyaca tanınan kolajen markası Vital Proteins, Mert Vidinli ve Damla Altun’un ev sahipliğinde Vital Proteins Güzellik Sohbeti düzenledi. Estetik ve Plastik Cerrah Op. Dr. Bora Özel’in kolajen ve güzellik üzerine bilgiler verdiği sohbet büyük ilgi gördü. 

Dünyanın lider gıda şirketi Nestlé’nin medikal beslenme ve tüketici sağlığı alanlarında faaliyet gösteren iş birimi Nestlé Health Science’ın dünyaca bilinen kolajen markası Vital Proteins, yaza hazırlananların merak ettiklerine yönelik bir güzellik sohbeti düzenledi. Mert Vidinli ve Damla Altun’un ev sahipliğinde gerçekleşen Vital Proteins Güzellik Sohbeti’nin uzman konuğu Estetik ve Plastik Cerrah Op. Dr. Bora Özel, kolajenin vücudumuzda var olan bir protein olduğundan ve zaman ile üretiminin azalabildiğinden bahsetti. Toz formundaki ürünlerin, her türlü yiyecek ve içeceğe eklenmesi sayesinde çok pratik bir şekilde kullanılabildiğini dile getirdi. Vital Proteins’in, nötr tadı ve toz formu ile günlük hayatın akışına kolayca adapte edilebileceğini ve kendi deneyimlerini aktardı.

Kolajende kullanım kolaylığı

Kolajen ihtiyacını desteklemeye yardımcı, yüzde 100 kolajen içeren Vital Proteins, sığır kaynaklı Collagen Peptides ve balık kaynaklı Marine Collagen ürünleri ile tüketiciyle buluşuyor. Hidrolize kolajen içeren Vital Proteins ürünleri, nötr tatları sayesinde herhangi bir yiyecek veya içeceğin tadını, dokusunu ve kokusunu değiştirmeden birlikte kullanıma olanak veriyor. Günün her saatinde, sıcak veya soğuk kullanıma uygun olan Vital Proteins ürünleri şeker, koruyucu, renklendirici ve gluten içermiyor.

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.6290 32.6878
EURO 34.9759 35.0389
İNGİLİZ STERLİNİ 41.1593 41.3739

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler