Temizlik kategorisini büyüten Koroplast’ın yeni ürünü WC Blok

Temizlik kategorisini büyüten Koroplast’ın yeni ürünü WC Blok

Klozet temizliğinde beyaz sabun, karbonat ve mavi su dönemi  

Hayatı kolaylaştıran ürünleriyle tüketicilerinin ihtiyaçlarına inovatif ve pratik çözümler sunan Koroplast, yeni ürünü WC Blok ile klozet temizliğine tamamen farklı bir boyut kazandırıyor. Mavi su ferahlığı, köpük gücü, ferah koku, parlak beyazlık ve kirece karşı 5 etkili formülüyle klozetin her sifon sonrası temiz ve hijyenik kalmasını sağlıyor. WC Blok 300-320 sifona kadar kullanılarak temizlikte ekonomik bir çözüm sunuyor.

 

Çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünlerinde Türkiye’nin ilk akla gelen lider markası Koroplast, “Birlikte Kolay” mottosuyla temizlik kategorisinde geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Koroplast’ın klozet temizliğine farklı bir soluk kazandıracak yeni ürünü WC Blok, banyoda hijyen ve ferahlığı sağlarken temizliği hiç olmadığı kadar kolay, etkili ve tasarruflu hale getiriyor. 

 

Koroplast WC blok: tek üründe beş mucizevi etki

Koroplast WC Blok, mavi su ferahlığı, köpük gücü, ferah koku, parlak beyazlık ve kirece karşı 5 etkili formülüyle klozette benzersiz bir temizlik deneyimi sunuyor. İçeriğinde bulunan beyaz sabun, karbonat ve mavi su ile klozetin her sifon sonrası hijyenik ve ferah kalmasını sağlıyor. 

 

Leke ve kireç oluşumunu engelliyor

Koroplast WC Blok, sadece hijyen sağlamakla kalmıyor; aynı zamanda klozet iç yüzeylerinde kireç birikmesini engelliyor ve leke oluşumunun önüne geçiyor. Bu sayede, klozetiniz her zaman ilk günkü gibi temiz ve parlak görünüyor. Ayrıca iz bırakmayan mavi su özelliğiyle kirli su görüntüsünü tamamen ortadan kaldırıyor.

 

Uzun süreli kullanım ve ekonomik tasarruf

Tüm bu özelliklerinin yanı sıra Koroplast WC Blok 300-320 sifona kadar kullanılabiliyor. Uzun ömürlü kullanımı sayesinde, klozet temizliğinde hem zamandan hem de maliyetten tasarruf edilmesini sağlıyor. Her sifon çekişte etkisini gösteren WC Blok, temizlikte pratik ve ekonomik çözümü bir arada sunuyor.

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 34.0900 34.1514
EURO 38.0180 38.0865
İNGİLİZ STERLİNİ 45.5408 45.7782

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler