Tatil Valizinin Vazgeçilmezleri FLO’dan!

Tatil Valizinin Vazgeçilmezleri FLO’dan!

Tatil bavulunuzu hazırlamaya başladıysanız; FLO'nun birbirinden şık sandalet, terlik, sneaker, tekstil ve plaj çantalarına göz gezdirmeyi unutmayın!

Denizin ve güneşin keyfini çıkaracağınız tatil günlerinde, rahatlığınızdan ve şıklığınızdan ödün vermek istemiyorsanız, FLO’nun yaz koleksiyonunda yer alan tekstil rahat tabanlı sneaker, terlik, sandalet ve çantaları tam size göre!

 

Kadınlar, gündüzden geceye uzanan tüm kombinleri FLO'nun renk ve kalın taban detaylarıyla süslenmiş sneakerlar, sandaletler ve terlikler ile tamamlıyor! Ayakkabılar ile uyum yakalayacak çantalar ise içerisindeki gözler sayesinde eşyaları toparlayarak kullanım kolaylığı sunuyor. 

 

Stil sahibi erkekler ise hem rahat hem de şık kombinlerini FLO'nun her tarza hitap eden terlik, sandalet ve sneaker modelleriyle tamamlıyor. Tekstil koleksiyonunda yer alan; deniz şortları, şortlar ve tişörtler tatil beldelerinin en rahat parçası oluyor. Rahyapılarıyla adından söz ettiren modeller sade tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Miniklerin adımlarına renk katacak sandalet ve terlikler cıvıl cıvıl renk alternatifleriyle miniklerin enerjileriyle uyum yakalıyor. Plajların vazgeçilmezi çantalar ise geniş iç hacimleri sayesinde eşyaları kolaylıkla toparlıyor. Desenli çanta modelleri en sade plaj kombinlerine bile şıklık katıyor. FLO aksesuar koleksiyonunda yer alan şapkalar ise sahilde hem koruyucu hem de en şık parça olmaya aday! Tatil kombinlerine konfor katacak en tarz parçaları FLO tatil koleksiyonunda bulabilirsiniz

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 34.1398 34.2013
EURO 37.6516 37.7195
İNGİLİZ STERLİNİ 44.8543 45.0882

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler