Sakin Güzelliğin Lüksle Buluşması Liberty Signa 1 Haziran’da Açılıyor

Sakin Güzelliğin Lüksle Buluşması Liberty Signa 1 Haziran’da Açılıyor

Türk Rivierası'nın büyüleyici sahilinde konumlanan Liberty Signa, misafirlerini etkileyici bir şıklıkla ağırlamak için kapılarını 1 Haziran’da açıyor.   

Herkes için bir otel anlayışıyla yaklaşık 35 yıldır Türkiye turizmine artı değer sağlayan Liberty Hotels & Resorts’ün 5 yıldızlı oteli Liberty Signa, sakin güzelliğin lüksle buluştuğu etkileyici bir şıklık ve tüm yenilikleriyle ilk misafirlerini karşılayacak. Muhteşem adalar manzaralı otel, misafirlerine, odaları, ihtiyaçlara özel düşünülmüş detayları, yastık menüleri, dünya mutfaklarının buluştuğu restoranları, canlı müzik ve eğlence programlarıyla donatılmış dolu bir tatil yaşatacak.

 

Akdeniz manzarası ve dalga sesleri uykulara eşlik edecek 

Zarafet, konfor ve şıklık odağında tasarlanan superior ve deluxe oda, penthouse ve junior süit olmak üzere dört farklı konaklama seçeneği sunan Liberty Signa, konforun ve lüksün mükemmel birleşimini tatil deneyimiyle sunacak. Deniz veya bahçe manzaralı, havuz bağlantılı oda seçenekleri ile tatilde tüm görsel ihtiyaçlara cevap veren Liberty Signa, tatilin anlamı olan muhteşem Akdeniz manzarası ve dalga seslerinin uykulara eşlik etmesine de olanak tanıyacak. Liberty Signa’da 2+1+1’den 5+1’e kadar değişen geniş oda seçenekleri ile çiftlerden en kalabalık ailelere kadar herkese özel bir oda hazır. Penthouse Family Suite, Penthouse Suite Sky Pool Deniz Manzaralı, Deluxe Deniz Manzaralı Göl Evi Suite, Deniz Manzaralı Junior Suite seçenekleri de bulunan otel konaklama deneyimini en üst düzeyde sunacak.   

 

Restoran ve barları ile kesintisiz lezzet şöleni

Liberty Signa, 8 restoran ve 13 barı ile Anadolu lezzetlerinden Asya füzyonuna, İtalyan klasiklerinden Uzak Doğu’nun mistik lezzetlerine kadar geniş bir yelpazede misafirlerine lezzet şöleni yaşatacak. Misafirleri, Ricotta İtalyan A’la Carte Restaurant ile Napoli'nin renkli sokaklarından Venedik'in romantik kanallarına kadar uzanan gastronomik bir yolculuk, en taze ve özenle seçilmiş malzemelere Asya’nın zengin kültürünün eşlik ettiği Miyabi Asya A’la Carte ile eşsiz bir füzyon bekleyecek. Liberty Signa'nın büyülü Hint restoranı Puri Hint A’la Carte da ise geleneksel Hindistan lezzetleri lüks ve zarafetle buluşurken, enfes baharatların dansıyla âdeta bir Hindistan rüyasına davet edecek. Usta şeflerin geleneksel tarifleri modern mutfak anlayışıyla birleştirdiği Tatre Türk A’la Carte, Türk mutfağının derin ve zengin tatlarının keyfini çıkarmak isteyenlerin, taptaze deniz ürünleri ve unutulmaz lezzetler ile büyüleyici bir deneyim sunacak Okeanos Balık A’la Carte aşkın ve lezzetin buluşma noktası olacak. Liberty Signa’da kişiselleştirilmiş hizmet ve lüksün buluştuğu unutulmaz lezzet noktası Timeless 7/24 A’la Carte olacak. Dünya mutfağından seçme lezzetlerin, şık ve iddialı sunumlarla gün boyu servis edildiği restoran tatil boyunca 7/24 kesintisiz bir gastronomi şöleni yaşatacak. 

 

Plaj ve havuzlarıyla büyüleyici bir keşif

Misafirlerini her an özgürlük dolu bir atmosferle ağırlayacak olan Liberty Signa, plaj ve havuzlarıyla büyüleyici bir keşfe çıkaracak. Yetişkin ve çocuk olmak üzere toplam 16 havuzun yanı sıra Ege Denizi’nin turkuaz sularının keyfini yaşatacak plajı ile Liberty Signa, misafirlerini ayrıcalıklı konfor ve doğanın ihtişamı ile tanıştıracak. Minderleri, şezlongları, gün boyu butler servisleri, taze mevsim meyveleri, sıcak, soğuk ve alkollü içecekleri, dondurma, limonata, soğuk havlu ikramları ile tatilin ve plajın keyfi Pavilyon’da artacak. Minik ve genç misafirlerini de unutmayan Liberty Signa, Libby & Berty Kids Club ile miniklere özel eğlence ve öğrenme alanları sunacak. Su parkları, eğitici aktiviteler ve yaratıcı oyun alanları ile çocuklar ve gençler, özgürce keşfetme ve eğlenme imkanına kavuşurken, çocukların gelişimine katkı sağlayan programları, çocuk kulübü etkinlikleriyle unutulmaz anılar biriktirmelerine olanak tanıyacak. 

 

Kültür, eğlence ve spor bir arada 

Tatilde de iş hayatından kopamayanlar için tasarlanan Libertian Workier, toplantıların en rahat şekilde muhteşem manzaralar eşliğinde yapılmasına imkan tanıyacak. E-postaların deniz kenarında yanıtlandığı, iş sonrası plajda muhteşem kokteyllerin tadının çıkarıldığı Libertian Workier’da, çocuklar güvenli ve huzurlu bir şekilde odalarında sanal derslerine katılabilecek. Liberty Signa’da daha geniş toplantılar için ise 2 konferans salonu, 4 toplantı odası sunuluyor. Otel özel düğün, balayı konsepti, yıl dönümü, doğum günü konsepti gibi özel gün kutlamalarına da ev sahipliği yapacak. Mini futbol ve basketbol sahası, plaj voleybolu, pilates ve zumba dersleri, su jimnastiğine kadar onlarca aktivitenin deneyimleneceği Liberty Signa’da kanodan su kayağına kadar spor tutkunlarını mutlu edecek seçenekler de mevcut. 3 katlı toplamda 3 bin metrekarelik SPA merkezi ise Liberty Signa’nın huzur ve dinginlik merkezi olacak. Canlı müzik, günlük eğlence gösterileri, canlı şovlar ve konserleriyle her anı dolu bir tatil yaşatacak Liberty Signa, Babadağ teleferik, Kayaköy, Kelebekler Vadisi, Çalış Plajı, Ölüdeniz Plajı, Saklıkent Kanyonu, Faralya ve Kabak Koyu, Likya Yolu’na yakınlığıyla da kültürel bir tatil deneyimi sunacak. 

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.6301 32.6889
EURO 35.3205 35.3841
İNGİLİZ STERLİNİ 41.6363 41.8534

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler