Kolay kuruyan havlular ile yumuşacık bir yaz

Kolay kuruyan havlular ile yumuşacık bir yaz

Plajda çabucak kuruyan havlular, yaz günlerinin en çok aranan konfor standardını oluşturuyor.  TENCEL™ Modal elyaflarının kullanıldığı havlular, benzersiz nem emme özelliğiyle hızlı kuruyor.  Bu elyafların pürüzsüz yüzeyi ve hacimli yapısı ise havluların defalarca yıkama sonrasında bile yumuşaklığını korumasını sağlayarak kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

Sıcak bir yaz günü denizden çıktınız ve yumuşacık havlunuza sarılarak kurulandınız. Bu aşamadan sonra aradığınız konfor standardı; havlunuzun çabucak kuruması. Selülozik kökenli tekstil elyaf markası TENCEL™’in ev tekstil ürünleri arasında yer alan havluları, yumuşak ve ipeksi dokularıyla evlerde olduğu gibi plajlarda da aranılan konforu sunuyor. Mükemmel nem emme özelliği[1] havluların çabuk kurumasını sağlıyor. Bu elyafların kullanıldığı havlular, geleneksel pamuklu havlularla kıyaslandığında üstün bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Cilde yumuşak bir dokunuş

Selülozik kökenli TENCEL™ Modal elyaflar, cilde yumuşak[2] bir dokunuş sağlıyor. TENCEL™ Modal elyafların kullanıldığı havlular, pürüzsüz bir yüzey ve yüksek esneklik sergileyerek kumaşın doğal olarak yumuşak bir kaliteye sahip olmasına yardımcı oluyor. Pamukla kıyaslandığında yumuşaklığını daha uzun süre koruyan bu elyaflar, defalarca yıkamaya ve kurutmaya karşı dayanıklılığı nedeniyle de tercih ediliyor. 

Uzun süre canlı renkler 

Bükerek boyama (spin-dyeing) tekniği, TENCEL™ Modal Black ve Indıgo gibi renkli elyaflara gömülü renk pigmentlerinin, geleneksel olarak boyanmış elyaflara göre daha uzun süreli renk canlılığını korumasını sağlıyor. Bu teknoloji, defalarca yıkamadan sonra bile solmaya daha az eğilimli kumaşlar yaratıyor

Hacimli havlular ile yumuşaklık garanti 

Tüm bunlara ek olarak, pamuk karışımlı havlu kumaşlarda kullanılmak üzere özel olarak geliştirilen bir elyaf olan LENZING™ Modal Loft, havluların defalarca yıkama sonrasında bile hacimli yapısını korumasına yardımcı oluyor. %30 pamuk ve %50 LENZING™ Modal Loft içeren havluların, defalarca yıkamadan sonra bile hacimli[3] hissini koruduğu görülüyor. Hacimliliğin sağladığı yumuşak dokunuş, bu havlulara lüks bir his veriyor.

Ayrıntılı bilgi için iletişim:

Excel İletişim ve Algı Yönetimi

Bircem Kartal 

bircem.kartal@excel.com.tr - +90 533 924 92 57 

TENCEL™ Hakkında

 

TENCEL™, Lenzing Group'un öncü tekstil elyaf markasıdır. TENCEL™ markası, 1992 yılından bu yana birçok yenilik ve kaynak verimli üretim süreçleri ile giyim ve ev tekstili için elyaf çözümlerinin evrimini yönlendiriyor. TENCEL™ altında sunulan ürünler arasında TENCEL™ Active, TENCEL™ Denim, TENCEL™ Home, TENCEL™ Intimate, TENCEL™ LUXE ve TENCEL™ for Footwear yer almaktadır. 

Kontrollü veya sertifikalı ağaç kaynaklardan elde edilen TENCEL™ markalı modal ve liyosel elyaflar doğal olarak yumuşaktır, dokunulduğunda pürüzsüzdür ve kumaşlarda zengin renk görünümünü destekleyebilir. Etkili nem yönetimi ile elyaflar doğal bir kuruluk hissini de destekler. Hem TENCEL™ Lyocell hem de Modal elyaflar çok yönlüdür ve neredeyse sonsuz çeşitlilikte ürün tasarımları ve işlevleri sunmak için çok çeşitli tekstil elyafları ile birleştirilebilir. 

 

TENCEL™ Lyocell ve Modal elyaflar yaşam döngülerinin sonunda parçalanabilir ve kompostlanabilir (TÜV AUSTRİA sertifikalı). Elyaflar ayrıca, tüm yaşam döngüleri boyunca yüksek çevre standartlarını tanıyan çevresel mükemmellik için AB Ecolabel (lisans no. AT/016/001) ile sertifikalandırılmıştır.

TENCEL™ markası hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen https://www.tencel.com/ adresini ziyaret edin. Sürdürülebilirlik özellikleri, performans ve TENCEL™ markalı elyafların arkasındaki teknoloji ve üretim süreçleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://www.tencel.com/claims   adresini ziyaret edin. 

 

Rakamlarla Lenzing Grup 2023

Gelir: 2.52 milyar Euro

Nominal kapasite: 1,110,000 ton

Çalışanlar (TSE): 7.917

 

TENCEL™, LENZING™ ECOVERO™, VEOCEL™, LENZING™ ve REFIBRA™ Lenzing AG'nin ticari markalarıdır.


[1]  https://www.tencel.com/images/site/TENCEL-Brochure-Turkish.pdf

 

[2] TENCEL™ Modal elyafların yumuşaklığı Kawabata, TSA, Handle-o-meter ve Phabro-meter gibi çeşitli fiziksel test yöntemleriyle doğrulanmıştır.

[3] %30 ila %50 LENZING™ Lyocell LF elyafları ve pamuk karışımlı Modal Loft elyafları içeren havlular, yıkama sonrasında ilmek güvenliğini artırmaya yardımcı olur.

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.6301 32.6889
EURO 35.3205 35.3841
İNGİLİZ STERLİNİ 41.6363 41.8534

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler