Kahve Dünyası Algötür, İyi Yaşam Günü’nde Kadıköy İskelesinde Etkinlik Düzenledi

Kahve Dünyası Algötür, İyi Yaşam Günü’nde   Kadıköy İskelesinde Etkinlik Düzenledi

Kahve Dünyası Algötür, İyi Yaşam Günü’nü Kadıköy iskelesinde enerji dolu bir etkinlikle kutladı. Dünya Sağlık Örgütü’nün sağlığı kişinin bedenen, ruhen ve sosyal yönden tam bir iyilik hali olarak tanımlamasından ilham alan Kahve Dünyası Algötür, bu yıl “İyi Yaşam Günü”nü yoga konseptiyle birleştirdi. Cihangir Yoga ile yapılan iş birliği sonucunda Kadıköy iskelesinde boğazın tam karşısında yoga yapan katılımcılar, ikramlıklarla ve DJ etkinlikleriyle haftaya enerjik bir giriş yaptılar.   

170’den fazla ülkede, on binlerce farklı noktada, eş zamanlı olarak milyonlarca insan tarafından kutlanan İyi Yaşam Günü, bu yıl da Kahve Dünyası Algötür ile enerjik ve heyecan dolu etkinliklere ev sahipliği yaptı. Aktif yaşam tarzını benimseyen konseptiyle dikkat çeken Kahve Dünyası Algötür tarafından haftaya enerjik başlamak hedefiyle kutlanan gün, her yıl olduğu gibi bu yıl da farkındalık artırıcı özel etkinliklerle dolu geçti. Cihangir Yoga ile yapılan iş birliği sonucu yoga konseptiyle birleştirilen İyi Yaşam Günü kutlamaları, Kadıköy iskelesinde boğaza karşı yoga etkinliğiyle gerçekleştirildi. Kahve zincirleri arasında en geniş fit ürün kategorisine sahip Kahve Dünyası Algötür’ün sporcu içeceği protein kaynağı Pro Serisi ve soğuk sıkım meyve ve sebze sularından oluşan vitamin dolu No Serisi ikramlıklarına da ev sahipliği yapan etkinlik, Draft kahve ikramları ve DJ etkinlikleriyle de enerji yükseltmeyi başardı. 

 

Kahve Dünyası Algötür Hakkında

2016 yılında hizmet vermeye başlayan Kahve Dünyası Algötür, al-götür hizmetin özel ürünler ve dijital teknolojiyle desteklendiği özel bir konsept… Kahve Dünyası’nın dijitalleşen ve hızlanan yeni dünya düzeniyle uyumlu bir konsept yaratmak amacıyla hayata geçirdiği Kahve Dünyası Algötür, aktif yaşam tarzını benimseyen gençler, öğrenciler, beyaz yakalılar gibi şehrin dinamik tüketici kitlesine hitap ediyor. Mimarisi, iletişim kanalları ve ürünleriyle hedef kitlesinin tarzına uygun bir dünya kuran Kahve Dünyası Algötür’ün yurt içinde işletmesini kendi üstlendiği 18’ü otoyol üzerinde bulunan toplam 64 mağazası mevcut. Zengin kahve çeşitlerinden fit ürünlere, el yapımı dondurmalardan mağazalarda taze pişirilen unlu mamullere kadar farklı birçok ürün seçeneği sunan Kahve Dünyası Algötür sadece kendi mağazalarında tadabileceğiniz yeni nesil draft kahveleri ve fit yaşama uyum sağlayan No Serileri ve Pro Serileriyle de dikkat çekiyor.

 

Marka misafirleriyle deniz üzerinde de buluşmaya devam ediyor. 2020 yılında hayata geçirdiği tekne servisini, deniz tatilinin en yoğun olduğu Bodrum, Göcek ve Marmaris koylarında sezon boyunca hizmete sunan Kahve Dünyası Algötür tatilcilere denizdeyken de kahveden dondurmaya, unlu mamulden çikolataya kadar uzanan sevilen lezzetlerini sunuyor. Hizmetten yararlanmak isteyen misafirlerin sipariş hattı üzerinden Bodrum için 0850 288 10 22, Göcek için 0850 288 10 33, Marmaris için de 0850 288 10 44 numaralı telefonu arayıp sipariş vermesi ve konumlarını paylaşmaları yeterli oluyor. Sürdürülebilir bir gelecek için yatırımlarına devam eden marka, tüm tedarik ve lojistik ağını elektrikli araçlarla yenileyerek, doğayı koruma politikası ve sürdürülebilirliğe önem veren farklı iş modeliyle dikkat çekiyor. 

 

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.9015 32.9608
EURO 35.2869 35.3505
İNGİLİZ STERLİNİ 41.6821 41.8994

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler