İlhamını Doğadan Alan Coastal Homes, Ürünleriyle Şimdi INTERIA Design Store’da

İlhamını Doğadan Alan Coastal Homes, Ürünleriyle Şimdi INTERIA Design Store’da

Kişiye özel üretimi, yüksek gustosu, ikonikleşmiş şık tasarım anlayışı, kaliteli, hesaplı ve rafine üretimiyle öne çıkan mobilya markası Coastal Homes ürünlerinin satışına, Skyland HOM Dekorasyon Merkezi’ndeki INTERIA Design Store’da başlandı.   

Türkiye’nin tasarım ve dekorasyon alanındaki ilk büyük konsept mağazası INTERIA Design Store, mobilya ve aksesuar ürünlerini doğadan ilham alarak tasarlayan Coastal Homes koleksiyonlarını da sunmaya başladı. İşlevsellik ve şıklığı ön planda tutarak sade, sofistike, aykırı ve estetik ürün anlayışını ürünlerine yansıtan Coastal Homes her tarza ve yaşam stiline uyumlu kişiye özel mobilyalarıyla dikkat çekiyor.

 

Skyland HOM Dekorasyon Merkezi’nde 6 bin metrekarelik alanda dünyaca ünlü markaları tüketiciyle buluşturan INTERIA, ürün çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. Konsept mağaza, zemin ve duvar kaplamalarından beyaz eşyaya, mutfak ve banyo ürünlerinden ev aksesuarlarına kadar geniş bir seçki sunuyor. Kişileştirilmiş ve zengin ürün gamına her geçen gün yenisini ekleyen marka tek çatı altında ayrıcalıklı alışveriş imkanı sunuyor. 

 

INTERIA’nın büyüme stratejisinin yeni halkası “ Coastal Homes” 

 

Türkiye’ye dekorasyon ve bütünleşik ev ürünlerinde “yeni nesil mağazacılık” anlayışını getiren INTERIA Design Store, Coastal Homes ürünlerinin satışına başlamasıyla birlikte sürekli büyüme stratejisini sürdürme yolunda bir adım daha attı.  A’dan Z’ye bir eve gerekli olan tüm ürünleri zengin ürün gamı ve geniş seçkiler ile sunan INTERIA’da, her marka için özel olarak tasarlanmış sunum alanları bulunuyor. 

 

“Güzel evler, güzel sofralar, fonksiyonel ve modern mobilyalarla hayatı paylaşmak” mottosunu benimseyen Coastal Homes ürünleri sürdürülebilirlik anlayışı paralelinde tamamen doğal malzemelerden kişisel tarza mükemmel şekilde uyum sağlayacak şekilde üretiliyor. INTERIA’da satışına başlanan bu ürünler sadece estetik ve işlevsellik sunmakla kalmıyor, aynı zamanda çevre dostu bir üretim süreciyle de öne çıkıyor. 

 

INTERIA Design Store’da da kullanıcıların beğenisine sunulan Coastal Homes ürünleri, yaşam alanlarında geçirilen her anı değerli ve unutulmaz hale getirmek amacıyla her detay müşterinin beğenileri doğrultusunda ortaya çıkıyor. Ve böylece yaşam alanları benzersiz ve kişinin kendi hikayesi üzerinde şekilleniyor. Coastal Homes "Doğa yarattığı hiçbir şeyin aynısından bir kez daha yaratmayacak kadar cömerttir..." felsefesi ile kişiye özel olarak üretilen eşsiz ürünleriyle dünya genelindeki 20’ye yakın satış noktasıyla birlikte INTERIA Design Store’da da kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

 

Türkiye pazarında da büyümeye devam eden Coastal Homes, bugün Almanya, Ukrayna, Yunanistan, Belçika, Kıbrıs, İran, İzlanda, Danimarka, İsviçre, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri olmak üzere dünyanın farklı bölge ve ülkelerinde ürünleriyle Türk mobilya sektörünü başarıyla temsil ediyor. Son olarak INTERIA Design Store’da müşteri kitlesiyle buluşan Coastal Homes’un İstanbul, İzmir, Bodrum, Ankara, Samsun, Adana, İskenderun ve Kıbrıs’ta showroomları da bulunuyor.

 

 

Bilgi;

 

Seçkin markalar özel koleksiyonları ile INTERIA Design Store’da

  

Kişiye özel bireysel mekan projelerinin yanı sıra uzun soluklu konut, ofis ve otel projelerine de imza atan konusunda profesyonel mimari ekibi ile çağdaş, ilkeli, seviyeli ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir hizmet anlayışı ile hareket eden Interia’da;

Versace&Rosenthal, Pip Studio & Baci Milano, Paşabahçe, Herend, Philips, Nespresso, Brabantia markalarının yanı sıra konsept markalardan Marleth, Select İstanbul, Saleenart ve Maiizen markalarının en seçkin ürünleri de yer alacak. “Smeg, MacKenzie-Childs,  Kitchenaid,   Esma Dereboy,  Samsung, Elektrolux, Franke, Miele, Teka, WMF, Nude Glass, Samsung, Oxo, Lagom, Minval, Katzze, Gül Güler, Siemens, Biosy, The Mia, Soy Bakır, Bialetti, Bodum, Şeyda&Aslı, Kenwood,  Dualit, Lineadecor, Grohe, Geberit, Duravit, VitrA, Sohomanje, Coastal Holmes, Sanacryl, Hüppe, Peli, Krono, Weimar,, P0iü Dendro ve Blanco markalarının beğenilen ürünlerini sektör profesyonelleri ve dekorasyon tutkunları ile buluşturuluyor. 

 

 Bilgi için: 

Nilgün Kozgül | Message İletişim 

(: +90 536 746 06 70  *: nkozgul@messageiletisim.com

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.6301 32.6889
EURO 35.3205 35.3841
İNGİLİZ STERLİNİ 41.6363 41.8534

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler