Hayatınızın en Güzel Yerindeki Babanıza Özel Hediye Seçenekleri Çok Cazip Fırsatlar Kütahya Porselen’den

Hayatınızın en Güzel Yerindeki Babanıza Özel Hediye Seçenekleri Çok Cazip Fırsatlar  Kütahya Porselen’den

Bazen rehber, bazen lider ama her zaman sevgi dolu, onlar bizim kahramanlarımız, babalarımız… Kütahya Porselen, Babalar Günü için kullanışlı ve şık bir hediye seçeneği arayanlara babanızın her gün keyifle kullanılabileceği kupa ve fincanları çok cazip fırsatlarla sunuyor

Sevdiklerinizle geçirdiğiniz değerli anları unutulmaz kılan Kütahya Porselen, babasına keyifle kullanabileceği bir hediye vermek isteyenlere, her yaşa ve her zevke hitap edecek hediye alternatiflerini çok cazip fırsatlarla sunuyor. 11-16 Haziran tarihleri arasında tüm kahve ve çay takımlarında, kupalarda Babalar Günü’ne özel %40 indirim uygulayacak olan Kütahya Porselen, şık tasarımlarıyla her yudumda babaların keyfine keyif katacak. 

 

İşte Kütahya Porselen’in tasarımlarıyla babanızı özel hissettirecek birbirinden şık hediye alternatiflerinden bazıları… 

 

Ödüllü Kahve Takımı Pilea

Sade tasarımında gizlediği sürpriz ile kullanıcılarını karşılayan Pilea Kahve Takımı, büyük bir incelikle düşünülmüş tasarımı ile işlevsel bir kullanım sunar. Koleksiyondaki tabak ve fincanların tabanında yer alan derin rölyefler, fincanın tabak üzerinde sabitlenmesini sağlayarak 40 derece eğimde bile fincanların tabaklarında sabit kalmasını sağlar. Trende, uçakta, teknede, arabada daha güvenli bir kullanım deneyimi sunan Pilea ile babanızın kahve keyfi yarım kalmaz. Farklı renk ve desen seçeneklerine sahip Pilea ile babanıza değerli olduğunu hissettirin.

Crash, Renkleri ve Tasarımıyla Babanızın Kalbini Fethedecek 

Modern ve amorf formuyla yeni nesil tasarım anlayışının benzersiz bir örneği olan Crash, cesur görünümü, renkleri ve ihtiyaçlara göre farklı boyut alternatifleriyle babaların en keyifli anlarına eşlik edecek. 

İşlevselliğin Estetik ile Buluşması: Q Fincan Takımı

 Estetiği işlevsellikle bir araya getiren tasarımı, minimal ve seçkin çizgisiyle her detayı incelikle düşünülmüş olan Q Fincan Takımı ile hayatınızın en güzel yerindeki babanıza onun kadar özel bir hediye verebilirsiniz. 

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.6301 32.6889
EURO 35.3205 35.3841
İNGİLİZ STERLİNİ 41.6363 41.8534

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler