Hafifliğin sırrı Ananasın içinde saklı

Hafifliğin sırrı Ananasın içinde saklı

Dünyanın fitoterapi devi Arkopharma’nın dünyada özellikle kadınlar arasında çok ilgi gören hafiflemeye yardımcı ürünü Ananas, “fit” olmaya giden yönde en önemli adım olabilir.

Dünyanın fitoterapi devi Arkopharma’nın dünyada özellikle kadınlar arasında çok ilgi gören hafiflemeye yardımcı ürünü Ananas, “fit” olmaya giden yönde en önemli adım olabilir. Ananas, lifli yapısı sayesinde tokluk hissine, sapında bulunan bir enzim karışımı olan bromelain içeriğiyle ödeme ve “portakal kabuğu”ndan sorumlu lokalize fazla yağların azaltılmasına da yardımcı olur.

 

Diyetisyenlerin hazır bulunduğu toplantıda; Arkopharma Türkiye Kurucu Ortağı Pınar Akçam, markanın vizyonunu, Diyetisyen Dünyası kurucusu Seren Aksüs, Ananas’ın sağlık üzerindeki pozitif etkilerini, Arkopharma Türkiye Satış & Pazarlama Direktörü Ceylan Tamcan ise patentli Kriyobroyaj teknolojisini ve markanın “Green Formulation” olarak geçen tohumdan kapsüle yaklaşımı bakış açısını anlattı.

 

Taylan Kümeli, Ananas sunumunda Arkopharma Ananas’ın, bromelain açısından zengin bir gıda takviyesi olduğunu ve kapsüllerin günde 975 mg Ananas ekstresi ve 6,3 mg bromelain sağlayacağını anlattı. Sindirimi keyifli hale getiren ödem atmaya yardımcı Ananas’ın ayrıca lifli yapısı sayesinde tokluk hissini arttırıcı etki gösterebileceğini de belirtti.

 

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.5011 32.5597
EURO 35.0933 35.1566
İNGİLİZ STERLİNİ 41.3790 41.5947

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler