Giysileriniz Bahara Hazır Mı?

Giysileriniz Bahara Hazır Mı?

Artık neredeyse her gün güneşli geçiyor, havalar giderek ısınıyor. Evlerde bahar temizliğiyle birlikte kışlık kıyafetler, yorganlar, battaniyeler de yavaş yavaş rafa kalkıyor. Yazlık kıyafetler ise cıvıl cıvıl renkleriyle ortaya çıkıyor. Peros Renk Uzmanı, giysilerinizi bahara ve yaza hazırlamanın, renk ve dokularını korumanın ipuçlarını paylaşıyor.

Kışlık kıyafetler, yorganlar, battaniyeler yerini yazlık eşyalara bırakırken evlerde bahar temizliği de sürüyor. Tabii bahar temizliğinde yapılması gereken ilk şey kaldırılacak her şeyi yıkamak. Özellikle de kışlık kıyafetler…  Bu ön işlem sırasında ilk dikkat edilecek nokta her kıyafet türü için uygun yıkama programı ve kullanılacak deterjan… Peros Renk Uzmanı Sıvı Deterjan Serisi, içerisinde bulunan kolajen serum etkisiyle kışlık kıyafetlerinizin renklerini koruyarak, giysilerinize ışıltı ve canlılık katarak bir sonraki mevsime hazırlıyor. Baharlık ve yazlık giysilerinizin ise uzun süre capcanlı kalabilmeleri için renk ve dokularını koruyor.

 

Peros Renk Uzmanı’ndan giysilerinizi bahara hazırlamanın ve yeni kıyafetlere yer açmanın doğru yolu hakkında ipuçları…

 

  • Yazlık-kışlık kıyafetleri kaldırma işlemini yaparken ilk yapılması gereken şey eleme işlemi. Uzun süredir giymediğiniz veya artık size olmayan kıyafetleri ayırabilirsiniz. Bu sayede hem dolabınızda yeni kıyafetler için yer açılmış olacak hem de dolabınızın sıkışık görüntüsünden kurtulmuş olacaksınız.

 

  • Giysileri saklayacağınız dolap, baza gibi alanları da mutlaka silip temizleyin, ardından kıyafetleri türlerine göre hurç ve saklama kutularına yerleştirin.

 

  • Mevsimi geçmiş olan kıyafetlerinizi kaldırmanın en güzel yolu hurçlama veya vakumlama… Vakumlu poşetler hem yer açısından hem de hijyen açısından oldukça fayda sağlıyor. Ancak vakumlamadan önce kıyafetlerin, battaniye ve yorganların iyice kuruduğundan, nemli olmadığından emin olun.

 

  • Giydiyseniz kıyafetleri önce renklerine ve kumaş türüne göre ayırın. Sonra da renk ve kumaş koruyuculu sıvı bir deterjanla yıkayın. Yıkama sırasında kokusunu sevdiğiniz bir yumuşatıcıyı kullanırsanız kıyafetleriniz uzun süre güzel kokar. Peros Renk Uzmanı sıvı deterjan ve Peros Soft Konsantre Yumuşatıcı serisi bu aşamada en büyük yardımcınız olabilir. Yıkadıktan sonra tadilat gerektiren sökük, kopuk düğme gibi işlemleri yapın.

 

  • Hangi giysiyi nereye koyduğunuzu unutmamak için etiketleme de yapabilirsiniz.

 

  • Kırışabilen kumaşlardan olan kıyafetlerinizi askıya asıp ardından giysi torbasıyla dolabınıza asabilirsiniz. Metal askı yerine ahşap ya da kumaş kaplı askılar tercih ederseniz kıyafetleriniz sürtünme nedeniyle yıpranmasını önleyebilirsiniz. 

 

  • Dolaptan çıkardığınız kıyafetleri ise mutlaka havalandırın. Toz olabilecek bir ortamda sakladıysanız yıkayarak hem kokudan hem de tozdan arındırabilir, renklerinin de tekrar canlanmasını sağlayabilirsiniz.

 

Beyaz Kağıt Hakkında

Beyaz Kaǧıt, 2005 yılında Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulmuş, ev temizlik ürünleri sektöründe faaliyet gösteren yüzde 100 yerli sermayeli bir şirketidir. Üretim serüvenine 2007 yılında başlayan Beyaz Kağıt, bugün kendi sektöründe Türkiye’nin en büyük ilk 3 üreticisinden biri haline gelmiştir. Ana markaları “Peros” ve “Asperox” ile Beyaz Kağıt, kısa sürede adını geniş kitlelere duyurmuş ve kullanıcılarının vazgeçilmezi olmuştur. Ortadoğu, Afrika, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetlerin de içinde bulunduğu yaklaşık 72 ülkeye ihracat yapan Beyaz Kağıt, Türkiye ekonomisine katma değer sağlamaktadır. 

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.6301 32.6889
EURO 35.3205 35.3841
İNGİLİZ STERLİNİ 41.6363 41.8534

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler