Gedik Yatırım Gönüllüleri’nden Evcil Dostlarımıza Sıcak Yuva

Gedik Yatırım Gönüllüleri’nden Evcil Dostlarımıza Sıcak Yuva

Gedik Yatırım, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında, şirket çalışanları için bir "Barınak Atölyesi" düzenledi. Gedik Yatırım Gönüllüleri ile elbirliğiyle kurulan barınaklar, Yedikule Hayvan Barınağı'na teslim edildi.

Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, istikrarlı büyümesinin yanı sıra sosyal sorumluluk alanında hayata geçirdiği örnek projelerle de adından söz ettiriyor. 

Gedik Yatırım’ın çalışanlarından oluşan bir grup gönüllü, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında, anlamlı bir projeye imza attı. 

Gedik Yatırım, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında, şirket çalışanları için bir “Barınak Atölyesi” düzenledi. Gedik Yatırım gönüllü ekibi, düzenlenen etkinlikle hem çalışma arkadaşlarıyla keyifli zaman geçirme fırsatı yakaladı hem de minik dostlarımız için yepyeni kulübeler yaptılar. Gedik Yatırım Gönüllüleri ile elbirliğiyle kurulan barınaklar, Yedikule Hayvan Barınağı’na teslim edildi. 

Gedik Yatırım’ın sosyal sorumluluk alanındaki yardım ve farkındalık çalışmaları, çalışanların gönüllü desteğiyle önümüzdeki günlerde de devam edecek.

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.6301 32.6889
EURO 35.3205 35.3841
İNGİLİZ STERLİNİ 41.6363 41.8534

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler