Enerjik, tarz ve eğlenceli: yeni “Koroplast Trend” Çok Amaçlı Torba ile modunuzu değiştirin!

Enerjik, tarz ve eğlenceli: yeni “Koroplast Trend” Çok Amaçlı Torba ile modunuzu değiştirin!

Türkiye’nin çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markası Koroplast, pembe, mor ve yeşil canlı renklerdeki yeni çok amaçlı torbası “Koroplast Trend” ile modunuzu anında değiştiriyor. Evlere tarzı, enerjikliği, eğlenceyi getiren “Koroplast Trend”, mevsime uyum sağlayan farklı renk seçenekleriyle tüketicilerle buluşuyor.   

Koroplast, çöp torbası kategorisinde tüketicilere inovatif, pratik ve koruyucu ürün gamıyla evin her alanında kullanım kolaylığı sağlamaya devam ediyor. Koroplast’ın en trend ve en yeni ürünü Koroplast Trend, yaşamına renk katmak isteyenler için ideal bir seçenek oluyor. 

 

Pembe, mor ve yeşil canlı renk seçenekleriyle tüketicilerin modunu anında değiştirerek enerjik ve eğlenceli bir hale getiren “Koroplast Trend”, aynı zamanda ev içinde atık yönetiminden çok daha fazlasını vaat ederek farklı alanlara kadar çok amaçlı kullanım imkanı sunuyor.

 

Her an her yerde pratik kullanım 

Büzgülü özelliği sayesinde ağzını bağlayarak çöp atmayı kolaylaştıran “Koroplast Trend” Çok Amaçlı Torba, ekstra güçlü ve sızdırmaz yapısıyla çöpleri güvenli bir şekilde muhafaza ediyor. Her an her yerde düzen sağlamayı da en keyifli ve pratik hale getiren bu yeni ürün hem evinizi hem de seyahat sırasında bavulunuzu düzenlemeniz için şık bir seçenek oluyor. Pembe, mor ve yeşil renklerdeki “Koroplast Trend” Çok Amaçlı Torba, kullanıldığı alanlara canlılık katıp ortamın havasını değiştirirken sizin de modunuzu yükseltiyor.

 

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.6301 32.6889
EURO 35.3205 35.3841
İNGİLİZ STERLİNİ 41.6363 41.8534

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler