Doğtaş’tan Evlenecek Çiftlere İlham Veren Dekorasyon Fikirleri

Doğtaş’tan Evlenecek Çiftlere İlham Veren Dekorasyon Fikirleri

Evlenme yolunda adım atan çiftler için Doğtaş, evlerini kişiselleştirmelerine yardımcı olacak geniş ürün yelpazesi ve avantajlı paketler sunuyor. Yatak odalarından oturma odalarına, yemek odalarından tamamlayıcı aksesuarlara kadar her detayda özel çözümler sunuyor. 

Evlilik, hayatın en önemli dönüm noktalarından biri. Bu özel yolculuğun başlangıcında her çift için evini düzenlemek ise birlikte geçirilen zamanın kalitesi için kritik bir adım. Doğtaş sunduğu dekorasyon fikirleriyle, aile kuran çiftlerin mobilya ihtiyaçlarına cevap vermenin ötesinde, onların yaşamına ve duygularına dokunan bir iz bırakmayı amaçlıyor. 

Yeni trend tasarımlarını takip ederek en güncel seçenekleri de sunan Doğtaş, yeni evlenenlere mobilya ve aksesuarlarda avantajlı fiyat ve ödeme kolaylıkları sağlıyor. Ayrıca çiflerin evlerindeki şıklığı maksimum seviyeye çıkarabilmeleri için mağazalarında ve online mağazası kanalıyla mimari destek hizmeti de veriyor.

 

Doğtaş, evlilik yolculuğun ilk adımlarında size eşlik ediyor ve evlerinizi sevgi dolu bir atmosfere dönüştürüyor. 

Doğtaş Önerileriyle Evlilik Yolculuğunuzu Özel Kılın

Romantik bir yatak odası atmosferi için pastel tonlarda nevresim takımları ve zarif yatak başlıkları ile sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz. Oturma odası konforunda modern koltuk takımları ve işlevsel orta sehpa çözümleri ile ailenizle geçireceğiniz zamanı daha keyifli hale getirebilirsiniz. Mutfakta minimalist çözümlere genellikle nötr tonlarda veya doğal ahşap renklerinde tasarlanan masalar, mekana huzur veren bir atmosfer katmak için idealdir. Doğtaş’ın mutfak masalarının temiz çizgileri ve sade detaylarıyla minimalist tarzınızı yansıtabilirsiniz. 

Ücretsiz Mimari Hizmet Doğtaş Mağazalarında

Doğtaş, yeni evlenen çiftlere sunduğu avantajlı paketlerin yanı sıra, sıcak ve şık tasarımlarıyla her detayı özenle planlayarak, mobilyalarla uyumlu aksesuarları bir araya getirip yaşam alanlarınızı en güzel şekilde kişiselleştirmenize yardımcı oluyor. Çiftler ücretsiz mimari hizmet ile kendi evlilik paketlerini oluşturabilirken uzmanından da görüş alabiliyor. Doğtaş'ın geniş ürün yelpazesi ve avantajlı paketleriyle evlilik serüveninizde her adımınızı özel kılabilirsiniz. Hayalinizdeki evi birlikte inşa etmek için en yakın Doğtaş mağazasına gidebilir ya da www.dogtas.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

DOĞTAŞ MOBİLYA HAKKINDA; 

1972 yılında kurulan, büyüme ve kurumsallaşma çalışmalarıyla birlikte markalarının yatırımlarına hız kesmeden devam eden Doğanlar Mobilya Grubu bünyesinde 6 marka barındırmaktadır. Doğanlar Mobilya Grubu’nun markalarından güçlü iş ortaklarıyla dünyanın birçok seçkin noktasında yaygınlaşan Doğtaş, bugün; yurtiçi ve yurtdışında yer alan 300’ün üzerindeki konsept mağazasıyla, mobilya sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Evlenenler, evini yenileyenler ya da en ufak bir dekorasyon ihtiyacı olanların istek ve ihtiyaçlarını iyi anlayıp onlara istedikleri yaşam alanlarını tasarlamalarında destek olmaya çalışan Doğtaş, oturma odalarından yatak odalarına, çocuk ve genç mobilyalarından yemek odalarına, geniş ürün yelpazesiyle öne çıkıyor. İnsanların mobilya ihtiyaçlarını karşılamaktan öte, onların hayatlarına da ortak olan, adeta onlarla yaşayan Doğtaş, tasarımlarıyla tarz ve uyumu da yaşam alanlarına taşımayı vaat ediyor. Malzemesinden kumaşına, renginden tasarımına, tüketicilere yaşam alanlarında dilediği kombinasyona sahip olmayı sağlarken, yılların verdiği birikim, uzmanlık ve ustalığını yansıttığı tasarımlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor. Bugüne kadar yapmış olduğu yeniliklerle, öncü çalışmalarıyla, sektörün birlik ve beraberliği adına attığı adımlarla, özellikle tasarıma ve tasarımcıya verdiği değerle dikkat çekiyor.

https://www.dogtas.com/tr

 

 

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 34.0900 34.1514
EURO 38.0180 38.0865
İNGİLİZ STERLİNİ 45.5408 45.7782

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler