Deotak’ın 7 kat etkisi yaz aylarında her hareketinde yanında!

Deotak’ın 7 kat etkisi yaz aylarında her hareketinde yanında!

Yaz aylarının sıcak günlerinde ter ve kötü kokularla başa çıkmak zor ve rahatsız edici olabiliyor. Deotak, gün boyu süren korumasıyla her an, her hareketinizde rahat hissettirerek yazın tadını çıkarmanın en ferah yolunu sunuyor.

Yaz mevsimi güneşin keyfini çıkarmanın ve açık hava etkinlikleri yapmanın en güzel zamanı! Ancak sıcak havalar terleme ve kötü koku riskini de beraberinde getiriyor. Bu durumun önüne geçmenin en iyi yolu ise Deotak roll-on ve krem deodorantlar oluyor. Deotak, yoğun formülü ve 7 kat* etkili korumasıyla günlük koşuşturmacalarınızda, spor yaparken, plajda güneşlenirken ya da arkadaşlarınızla eğlenirken her an güvende hissetmenize yardımcı oluyor.

Deotak’ın roll-on ve krem deodorant çeşitleri, gün boyu etkili koruma sağlarken cildinize oldukça nazik davranıyor. Hassas ciltler dahil olmak üzere her cilde uygun yapısıyla 7 kat* koruma sağlıyor. İçeriğindeki 7 farklı bileşen ile ter bezlerini düzenleyerek aşırı terlemenin önüne geçerken aynı zamanda cildin doğal yapısını da koruyor. Dermatolojik olarak test edilen Deotak, geniş ürün yelpazesinde yer alan Deotak Invisible for Women ve Invisible for Men, tüm yazı kıyafetlerinizde iz bırakmadan yaşamanıza olanak tanıyor.

Yenilikçi formülleriyle Deotak Orijinal serisi, terlemeyle gelen yapışkanlık hissine meydan okurken D-panthenol ile cildinizin doğal nemini koruyor, sizi uzun sürecek bir ferahlığa davet ediyor.

Hassas ciltlerin yanında duran Deotak, Allontoin içerikli Soft Krem Deodorant ile tam koruma sağlarken, Fresh Krem Deodorant'ın içerdiği mentol ile her kullanımda yenilenme hissi veriyor. Çay Ağacı Yağı içeren Plus Krem Deodorant ise ter kokusuna karşı ekstra güçlü bir kalkan oluşturuyor.

Ayrıca Deotak, kompakt tasarımıyla çantanızda da rahatlıkla taşınabiliyor. Böylece kullanıcılarına günün her anında, istenilen her yerde kullanım imkânı sunuyor. İster yoğun bir iş günü ister tatilinizdeki huzurlu anlarda kısacası yaz boyunca her an yanınızda olan Deotak, sizi ter ve kötü kokulardan koruyarak özgüveninizi arttırıyor.

Bu yaz terleme ve kötü koku sorunlarına Deotak ile veda edin. Her anınızı tedirgin olmadan yaşayarak yazın tadını Deotak’ın 7 kat etkili korumasıyla en güzel şekilde geçirin.

*24 saat etkili olduğunu iddia eden deodorantlara göre 

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.9015 32.9608
EURO 35.2869 35.3505
İNGİLİZ STERLİNİ 41.6821 41.8994

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler