Canon, teknik belgeler için yeni nesil geniş formatlı yazıcıları plotWAVE ve colorWAVE T serisini kullanıma sunuyor

Canon, teknik belgeler için yeni nesil geniş formatlı yazıcıları plotWAVE ve colorWAVE T serisini kullanıma sunuyor

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, teknik belge baskısı için yeni nesil plotWAVE ve colorWAVE geniş formatlı yazıcılarını piyasaya sürüyor. Canon plotWAVE ve colorWAVE T serisi, CrystalPoint ve Radiant Fusing gibi kanıtlanmış ve güvenilir teknolojiler temel alınarak üretiliyor.

Mimarlık, mühendislik, inşaat ve imalat şirketlerindeki profesyonellerin yanı sıra devlet daireleri ve yüksek hacimlerde teknik belge gruplarını işleyen ticari baskı hizmeti sağlayıcıları için geliştirilen Canon plotWAVE ve colorWAVE serileri, pazarda lider konumda yer alıyor. Kullanıma sunulduğundan bu yana, dünya çapında kurulumu gerçekleştirilen 62.000'den fazla plotWAVE ve colorWAVE ünitesi, ihtiyaç duyulan her an tek bir düğmeye dokunarak güvenilir bir şekilde doğru ve yüksek kaliteli baskılar üretiyor.

 

Yeni siyah-beyaz PlotWAVE T serisi, önceki PlotWave serisinin yerini alarak T30/35, T50/55 ve T75 olmak üzere beş farklı model ile kullanıma sunuluyor. Modeller, dakikada on adede kadar A1 baskı üretebildikleri gibi 914 mm (36 inç) genişliğe, altı rulodan 1.200 metreye (3.937 ft) kadar medya kapasitesine sahip olarak sunuluyor.

 

Yeni colorWAVE T serisinin ise ColorWave modellerinin yerini alan T60 ve T65 olmak üzere iki versiyonu bulunuyor. Modeller, dakikada dört A1 renkli baskı üretirken T60 dört medya rulosu medya kapasitesi sunuyor. T65 ise daha yüksek kaliteye ihtiyaç duyan kullanıcılar için ek kalite modlarının yanı sıra altı rulodan 1.200 metreye (3.937 ft) kadar daha yüksek kapasite ve daha fazla medya çok yönlülüğü sağlıyor. Tüm modeller, bütünleşmiş tarayıcı opsiyonu ve tam entegre istifleme veya katlama çözümü de dahil olmak üzere çok işlevli yazıcı olarak da temin edilebiliyor.

 

Profesyonellere işlerini yapmak için ihtiyaç duydukları verimlilik araçlarını sunan yeni plotWAVE ve colorWAVE T serisi, geliştirilmiş bir POWERsync+ kontrolörle de birlikte geliyor. Görevleri yıldırım hızında tamamlamak için çok daha hızlı donanım ve yüksek bellek kapasitesine sahip olan POWERsync+ kontrolör, Microsoft Windows 10 IoT Enterprise 2021 ile de çalışıyor.

 

Ayrıca her yerde farklı cihazlardan baskı işleri gönderilebilen yazıcı, yeni uzaktan uyandırma işlevi Remote ON ile kullanıcı gelir gelmez çalışmaya hazır hale geliyor. Verimlilik ve kullanım kolaylığını artıran bir başka özellik ise yazıcıların üstüne yerleştirilen yeni operatör dikkat ışığı oluyor. Bu ışık, medya çekmecelerinde bulunan ve ruloda kalan medya uzunluğunu otomatik olarak hesaplayıp bildiren bir sensörle birlikte yazıcının durumunu gösteriyor.

 

plotWAVE ve colorWAVE T serisi için iş akışı çözümleri içeren ve müşterilerin baskı işlemlerini kolayca yönetmelerini, verimli ve kullanışlı bir iş akışı uygulamasıyla yazıcı araçlarının kontrolünü ellerinde tutmalarını sağlayan yeni PRISMA Tech Suite'in eklenmesi verimliliği daha da artırıyor:

  • PRISMAproduce Tech, kullanıcıların karmaşık belge gruplarını bir web tarayıcısından kolayca oluşturmasını, yönetmesini ve aynı anda bir veya daha fazla yazıcıya göndermesini sağlıyor. Kullanıcılarını, özel şablonlar ve kolay BT bakımı ile güvenilir baskı kalitesine kavuşturuyor;
  • PRISMAlytics Accounting, maliyet ücretlendirme ve kullanım izleme için veri toplayan güvenli bir bulut tabanlı yazıcı aracı sunuyor;
  • PRISMAlytics Dashboard, baskı operasyonlarının üretimini izlemek ve en üst düzeye çıkarmak için kapsamlı genel görünüm sunan güvenli bir bulut tabanlı yönetim bilgi aracı sağlıyor;
  • PRISMAservice, Canon servis ve desteğinin çok çeşitli servis araçlarını tek bir birleşik portalda entegre ederek maksimum çalışma süresi için daha hızlı, verimli ve etkili müşteri desteğine olanak tanıyan merkezi bir bilgi platformu sunuyor.

 

Müşterilerin temel kaygılarından birinin güvenlik olduğunu bilen Canon, yeni plotWAVE ve colorWAVE T serilerindeki SMARTshield entegre baskı güvenliği teknolojisini, Microsoft güvenlik yamalarının otomatik olarak dağıtımı ve pin kodu veya parola ile baskı özellikleriyle daha da geliştiriyor. 

 

Ayrıca çevre üzerindeki etkiyi en aza indiren Radiant Fusing teknolojili plotWAVE T serisi ve CrystalPoint teknolojili colorWAVE T serisi, ENERGY STAR sertifikasıyla enerji tasarrufu modlarına sahip geliyor. Müşterilerinin hala sorunsuz bir şekilde kullandığı eski ünitelerinde olduğu gibi, her iki T serisi de en az yüzde 85'i geri dönüştürülebilen veya yeniden üretim için kullanılabilen malzemelerle uzun ömürlü olacak şekilde tasarlanıyor. plotWAVE T serisinde ayrıca ortalama yüzde 50 oranında geri dönüştürülmüş plastikten üretilen toner şişeleri bulunurken, colorWAVE T serisinde TonerPearls'ün ambalajının bir kısmı da bakım tepsisi olarak kullanılmak üzere tasarlanıyor. 

 

Canon, plotWAVE ve colorWAVE T serisinin yapım kalitesine olan güveniyle yazıcıların ekonomik ömrü boyunca sarf malzemeleri, yedek parçalar, bakım yazılımı sürümleri ve güvenlik güncellemeleri dahil olmak üzere önümüzdeki yıllarda müşterilerine verdiği hizmet taahhüdünü de artırıyor. 36, 48 veya 60 aylık özelleştirilebilir servis seçenekleri sunan proCARE+ artık plotWAVE ve colorWAVE T serisi yazıcılar için de geçerli oluyor. Aynı gün uzaktan ve ertesi gün yerinde desteği içerdiği gibi işçilik, seyahat, yedek parça ve görüntüleme cihazlarını da kapsıyor.

 

Canon EMEA Geniş Formatlı Baskı Grubu, Pazarlama ve İnovasyon Müdürü Mathew Faulkner: “Canon plotWAVE ve colorWAVE serileri, on yıldan daha uzun bir süredir yüksek kaliteli teknik belgelerin basımında standardı belirliyor. Pazar lideri ürünler olarak, profesyonellerin profesyoneller için ürettiği güvenli, yüksek mühendislik ürünü ve son derece sağlam teknolojileriyle ün kazandı. Bu itibarımızı, plotWAVE ve colorWAVE cihazlarımızın amacına hizmet etmesi ve müşterilerimizin güvenini koruması için teknolojiyi sürekli geliştirip güncelleyerek koruduk. Bugün tanıttığımız yeni nesil ürünler ile T serisini yeni PRISMAproduce Tech ile birlikte daha da verimli, kullanımı kolay ve güvenli hale getirerek müşteri geri bildirimlerine bir kez daha yanıt verdik. Müşterilerimiz cihazlarının uzun yıllar boyunca güvenli bir yatırım olmaya devam edeceğinden emin olabilirler” dedi.

 

Canon plotWAVE T serisi hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

 

Canon colorWAVE T serisi hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

 

PRISMA Tech Suite hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.8262 32.8853
EURO 35.1284 35.1917
İNGİLİZ STERLİNİ 41.4365 41.6525

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler