Bayram temizliğine tek ürünle pratik çözüm

Bayram temizliğine tek ürünle pratik çözüm

Solvent içermeyen özel formülüyle temizlikler artık daha kolay ve etkili!

Ramazan Bayramı yaklaşırken evlerde tatlı bir telaş başladı. Bu tatlı telaşın başrolünde de ev temizliği yer alıyor. Ancak temizlik yaparken kullanılan birden fazla ürün yerine hem pratik hem de ekonomik bir çözüm var: “Temizlik Sırdaşınız” Sır Asprins. Solvent içermeyen özel bir formüle sahip olan Sır Asprins, hızlı ve etkili bir temizlik sağlıyor. Eşyalar ve temizlik yapılan yüzeyde tahrip oluşumunu engelleyen Sır Asprins, aynı zamanda ürün yüzeyindeki renklerin ilk günkü gibi korunmasına yardımcı oluyor.

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala temizlik için kolları sıvadık. Misafirleri ağırlamadan önce önemli bir işlem olan bayram temizliği, zaman alabiliyor ve bazen de zorlayıcı olabiliyor. SEBA Kimya tarafından solvent içermeyen özel bir formülle hazırlanan Sır Asprins hem bayram hem de rutin temizliğe tek ürünle hızlı bir çözüm sunarak süreci kolaylaştırıyor. Tüm yüzeyleri, eşyalarınızı ve çamaşırlarınızı güvenle temizlemek ve bayramın keyfini çıkarmak için siz de Sır Asprins’i tercih edin!

Birden fazla ürün kullanmak yerine tek bir ürünle tüm evin temizliğini yapmak hem zamandan hem de ekonomik açıdan tasarruf yapılmasına imkân tanıyor. Hızlı ve etkili bir temizlik sağlayan Sır Asprins, kir ve yağları etkili bir şekilde çözen formülü sayesinde; mutfak yüzeyleri, ev aletleri, tül, perde, çamaşır, halı ve koltukların elyaflarına yerleşmiş kirler kolayca çözülüyor ve temizleniyor. Eşyaların ve çamaşırların üzerinde tahrip edici bir etki bırakmayan ve renklerinin solmasını önleyen özellikleriyle Sır Asprins, temizliğin en hızlı ve güvenilir bir şekilde tamamlamasına yardımcı oluyor. Size de temizlikten kalan zamanın keyfini çıkarmak kalıyor.

 

SEBA Kimya Hakkında:

 

SEBA Kimya'nın çatı markası olan SIR, 1989 yılında, İstanbul Rami’de 40 metrekarelik bir üretim alanında, krem deterjan, sıvı bulaşık deterjanı, çamaşır suyu ve çamaşır sodası ürünleri üreterek, ilk defa tüketicilerle buluştu. 1995 yılında Gaziosmanpaşa Sanayi Sitesinde, kendisine ait bir fabrika kuran SEBA Kimya, "SIR" markasını çatı marka olarak konumlandırdı ve portföyünü genişletti. 1997 yılında ise marketlere yönelik SIR markasıyla küçük ambalajlı ürünlerin üretimine geçerek, ülke çapında bayilikler verdi. Tüketiciler tarafından yoğun ilgi ve beğeniyle karşılaşan SIR markasına ait ürünler, SEBA Kimya'nın 2005 yılında Tuzla Kimyacılar Organize Sanayi Bölgesinde, son teknoloji ekipmanlarla kurduğu yeni fabrikasına taşınmasını sağladı. Burada dünyadaki son trendleri takip ederek, SIR markası global kimliğine kavuştu ve Balkanlara ilk ihracatını yapmaya başladı.

 

2013 yılında SIR, Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından “En çok beğenilen ve tercih edilen markalardan biri” olarak seçildi. 2020 yılında ise artan doğal ve çevreci ürün talepleri doğrultusunda, doğal ve bitki bazlı SIR BIO serisi lansmanı yapıldı ve tüketicilerden büyük beğeni aldı. 2022 yılında, evcil hayvan bakım kategorisine giriş yapılarak, PET WHITE markası piyasaya giriş yaptı. Günümüzde SEBA Kimya ürünleri, Türkiye’de FMCG alanında bilinen markalarının olmasının yanında, dünyada 40’ı aşkın ülkede, en çok tercih edilen firmalardan biri olmayı başarmıştır.

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 34.0900 34.1514
EURO 38.0180 38.0865
İNGİLİZ STERLİNİ 45.5408 45.7782

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler