Babalar Günü için En Özel Hediye Old Spice’ta!

Babalar Günü için En Özel Hediye Old Spice’ta!

Dünyada erkek bakımının vazgeçilmez markası Old Spice’ın en yeni serisi Rockstar, Babalar Günü için hediye bulma telaşına son veriyor!  Serinin ürün yelpazesinde yer alan duş jeli, stick ve sprey deodorantlar babalarınıza parfüm kalitesindeki kokularıyla 48 saat* boyunca ferahlık sağlayacak!

Haziran ayının gelişi ile Babalar Günü için geri sayım başladı. Çocukluğunuzun kahramanları için en özel hediye ise Old Spice’ta. Yaz aylarında kapımızı çalan bunaltıcı sıcaklar, ekstra terleme ve beraberinde ter kokusuna sebep olabiliyor. Old Spice’ın yeni serisi Rockstar, enerji veren notalardan oluşan parfüm kalitesindeki kokusu ile ter kokusu sorununu ortadan kaldırarak babalarınıza 48 saat* boyunca tepeden tırnağa ferahlık sağlayacak.

 

Old Spice Rockstar Serisi ile Parfüm Kalitesinde 48 Saat* Süren Ferahlık!

Old Spice Rockstar 400ml 3ü1 arada Duş Jelleri, güçlü performansları ve parfüm kalitesinde kalıcı kokuları ile güne tepeden tırnağa ferahlığın keyfini çıkardığınız bir başlangıç yapmanızı sağlıyor. Old Spice Rockstar Stick Deodorant kötü koku ile mücadele eden teknolojisi ve parfüm kalitesindeki kalıcı kokusu ile erkeklerin ferahlığı sonuna kadar hissedecekleri kişisel bakım rutinlerine ortak oluyor. Old Spice Rockstar Sprey Deodorant ise gün içinde ferahlık takviyesine ihtiyaç duyduğunuz her an yardımınıza koşarak gününüz ne kadar yorucu geçerse geçsin enerji veren notaları ile tam istediğiniz gibi ferah kalmanıza yardımcı oluyor.

Old Spice’ın geniş koku portföyüne yeni eklenen Rockstar ürün ailesinde yer alan Rockstar Duş Jeli, Stick Deodorant ve Sprey Deodorantlar canlı bergamot ve gevrek elmanın odunsu notalarla birleştiği turunçgil kokusu ile ferahlık dünyasını sarsmanızı sağlayacak. 

 

Old Spice Rockstar Duş Jeli 400 ml Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**:  331.50

Old Spice Rockstar Stick Deodorant Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**:  243.90

Old Spice Rockstar Sprey Deodorant Tavsiye Edilen Raf Fiyatı**:  243.90

 

* Günlük duş jeli ve deodorant kullanımı ile

** Fıyatlandırma, promosyon aktiviteleri uygulamaları ile ilgili nihai karar müşteriye aittir 

 

 

Old Spice Hakkında

Modern erkeğin kişisel bakım sürecinde her daim yanında olmayı amaçlayan ikonik marka Old Spice; sprey, stick ve jel deodorant, tıraş sonrası losyonu ve 3’ü 1 arada duş jelinin bulunduğu farklı koku serisini tüketicileri ile buluşturmuştur. Tüketicileriyle alışılmışın dışında ve eğlenceli bir bağ kuran Old Spice, çok çeşitli kokular içeren geniş ürün gamı ile erkek bakımında vazgeçilmez marka olmayı hedeflemektedir.

 

Basın bilgi: 

Gravital İletişim Danışmanlığı

oldspice@gravital.com.tr

 

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.8262 32.8853
EURO 35.1284 35.1917
İNGİLİZ STERLİNİ 41.4365 41.6525

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler