Altınyıldız Classics, NETTALKS’ta yazar ve biyolog Sinan Canan’ı İzmirlilerle bir araya getirdi

Altınyıldız Classics, NETTALKS’ta yazar ve biyolog Sinan Canan’ı İzmirlilerle  bir araya getirdi

lham veren kişileri İzmirlilerle buluşturan Nettalks söyleşiler serisi, Türkiye'nin sevilen isimlerinden yazar, akademisyen, biyolog ve sinirbilimci Sinan Canan katılımı ile gerçekleşti. Etkinlikten elde edilen bilet gelirinin tamamı ise Barış Çocuk ve Gençlik Orkestrası’na bağışlandı.   

İlham veren kişileri İzmirlilerle buluşturan Nettalks söyleşiler serisi, Türkiye'nin sevilen isimlerinden yazar, akademisyen, biyolog ve sinirbilimci Sinan Canan katılımı ile gerçekleşti. Etkinlikten elde edilen bilet gelirinin tamamı ise Barış Çocuk ve Gençlik Orkestrası’na bağışlandı. 

 

Altınyıldız Classics, NETTALKS platformu aracılığıyla, farklı alanlarda ilham veren kişileri izleyicilerle buluşturarak topluma katkıda bulunmayı sürdürüyor. İzmir’in kültürel ve sanatsal atmosferini yansıtan İstinyeArt %100 Performans Arena’da, Şela Habif’in moderatörlüğünde düzenlenen etkinliğin son konuğu eğitimci, yazar, akademisyen, biyolog ve sinirbilimci Sinan Canan oldu.

Barış Çocuk ve Gençlik Orkestrası’nın etkileyici müzik dinletisiyle başlayan etkinlikte, Sinan Canan, yeni kitabı “İnsanın Manevi Ayarları”ndan alıntılar yaparak değişimin, kişinin kendisini ele almasıyla ve iç dünyasını keşfetmesiyle başladığını vurguladı. Bu dönüşümün tüm çevreyi etkileyeceğini belirten Canan, kitaplarında ele aldığı konular ışığında günlük hayattan örnekler vererek dinleyicilere rehberlik etti. Katılımcılara farklı bakış açıları sunmanın amaçlandığı etkinliğin tüm geliri Barış Çocuk ve Gençlik Orkestrası’na bağışlandı.

NETTALKS etkinlikleri toplumun çeşitli kesimlerinden ilgi çekici konukları ağırlayan bir söyleşi serisi olarak dikkat çekiyor. İlham veren ve köprüler kuran söyleşiler serisiyle izleyicilere keyifli ve düşündürücü bir deneyim sunulması amaçlanıyor. Bugüne kadar Nettalks söyleşilerine konuk olan isimler arasında Ayşe Arman, Azra Kohen, Ali Poyrazoğlu, Beyazıt Öztürk, Cem Yılmaz, Gülseren Budayıcıoğlu ve Agah Aydın gibi yine kendi alanlarında öne çıkan isimler yer alıyor.

 

NETTALKS Hakkında

Nettalks, söyleyecek bir sözü olan, farklı bakış açıları sunabilen, birikimleri ve deneyimleriyle ilham veren kişileri sizlerle buluşturan sosyal bir platform. Bu oluşum İzmir’in sosyokültürel yaşamına katkı sağlamayı hedefleyen bir sosyal sorumluluk projesi olarak 2018 yılında kuruldu. Nettalks, konuşmacı ve dinleyiciler arasında köprü kurma, ilham alma ve bilgi paylaşma amacını taşıyor. Ayrıca Şela Habif’in sorularıyla söyleşiler serisine dönüşen bu platform, dinleyicilerin katkılarıyla interaktif bir ortam sunuyor.

İlk amacı bireylerin merak dürtüsünü harekete geçirerek onlarda öğrenme ve kendini geliştirme arzusu uyandırmak olan Nettalks, toplumda “İyi ki varlar” dediğimiz etkileme gücüne sahip, alanında başarılı olmuş kişileri İzmirlilerle buluşturuyor. Ayrıca söyleşilerden elde edilen gelirin tamamını çeşitli vakıflara bağışlayarak toplumsal bir fayda sağlıyor.

Ek Dosyalar

0 Yorum
Momutu
Momutu
EDİTÖR
PROFİL

Bu haber yoruma kapalıdır...

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.6290 32.6878
EURO 34.9759 35.0389
İNGİLİZ STERLİNİ 41.1593 41.3739

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler