Haberler ( Gündem )

  • Haliç Üniversitesi  Akademik Yıl Açılış Töreni  Gerçekleşti

    Haliç Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Töreni Gerçekleşti 0

    Haliç Üniversitesi’nin akademik yıl açılış töreni, üniversitenin All In One konseptli, 5. Levent’teki yeni kampüsünde gerçekleştirildi. 3 Ekim Pazartesi günü öğrenci, akademisyen ve idari personelin yoğun katılımıyla düzenlenen açılış töreninde akademik yılın ilk dersi, yazar Mümin Sekman tarafından verildi.

    Devamı
  • Umuda Pedal, Vanlı Çocuklar İçin Pedal Çevirmeye Hazırlanıyor

    Umuda Pedal, Vanlı Çocuklar İçin Pedal Çevirmeye Hazırlanıyor 0

    Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) 28 Ekimde açılacak olan Van Nirun Şahingiray Eğitim Parkı’na Tasarım ve Beceri Atölyesi kurulumu için kampanya başlatıyor.  

    Devamı
  • Çocuklar Karaca’nın Kedi Evlerini Patili Dostları İçin Renklendirdi

    Çocuklar Karaca’nın Kedi Evlerini Patili Dostları İçin Renklendirdi 0

     Çocukların hayvan dostları için hayal ettikleri evleri kendi elleri ile boyadıkları bu güzel etkinlikte, kedilerin barınmasına katkı sağlamak adına 100 adet kedi evi ve mama kabı oluşturuldu.

    Devamı
  • Land Rover Defender Uşak Yollarında

    Land Rover Defender Uşak Yollarında 0

    Borusan Otomotiv, BOM Akademi ekibi ve eğitmenleriyle zorlu olduğu kadar heyecan verici bir sürüş deneyimine imza atmaya hazırlanıyor.

    Devamı
  • Dijital İçerik Platformu Gain'den Ekim Tavsiyeleri!!

    Dijital İçerik Platformu Gain'den Ekim Tavsiyeleri!! 0

    Dijital içerik platformları dünyasına yepyeni bir soluk getiren hikâyelerle GAİN izleyicileri Ekim’i dopdolu geçirecek. Polisiyeden gerilime, dramadan komediye, usta oyuncuların yer aldığı yerli ve yabancı diziler, İlber Ortaylı’dan Ahmet Mümtaz Taylan’a, Mirgün Cabas’tan Kaan Sekban’a alanının zirvesindeki isimlerle sonbahar günlerine uygun dopdolu içerikler, gençlerin dokunuşuyla yeniden canlanan klasik eserler… Ekim ayında izleme listenize eklemeniz gereken yapımları sizin için derledik.

    Devamı
  • Zaman ve Mekândan Tasarruf Sağlayan Mutfak Modeli

    Zaman ve Mekândan Tasarruf Sağlayan Mutfak Modeli 0

    Duygulara hitap eden mekânlar tasarlayan Bodrum Mutfak Mobilya, kişiye özel birbirinden farklı mutfak modelleriyle karşımıza çıkıyor.

    Devamı
  • Hepsiburada Premium Günler'i Başladı

    Hepsiburada Premium Günler'i Başladı 0

    Hepsiburada, üyelik bazlı sadakat programı Hepsiburada Premium’a özel ‘Premium Günler’ kampanyasını başlattı. Premium üyeliğinin ilk aya özel 1 TL’ye sunulduğu Premium Günler kapsamında Hepsiburada marka yüzü Cem Yılmaz da ‘Premium Saatler’ canlı yayını gerçekleştirecek.

    Devamı
  • İlk Seri Üretim Hibrit Motorlu  BMW XM  Yollara Çıkmaya Hazır

    İlk Seri Üretim Hibrit Motorlu BMW XM Yollara Çıkmaya Hazır 0

    Borusan Otomotiv'in Türkiye temsilcisi olduğu BMW'nin yüksek performans markası M, 50’nci yaş kutlamalarına BMW XM ile devam ediyor. Markanın geçtiğimiz yaz tanıtılan konsept modeli 653 beygir güç ve 800 Nm tork üreten hibrit motoru ve sıra dışı tasarımıyla 2023’te yollara çıkmaya hazır.  BMW M1 modelinden bu yana üretilen ilk orijinal M otomobili olma unvanına sahip BMW XM, M tarihinin de ilk M HYBRID motorunu kullanacak.

    Devamı
  • Kariyer.net Kadınlar İçin En İyi İşyeri Listesinde

    Kariyer.net Kadınlar İçin En İyi İşyeri Listesinde 0

    Yeni nesil teknolojileri kullanarak Türkiye'nin istihdam piyasasına yön verme vizyonuyla çalışmalarına devam eden Kariyer.net, insan odaklı, kapsayıcı ve çeşitliliği özendirici yaklaşım ve uygulamalarıyla da çalışanlarına değer katıyor. Kariyer.net; kadınların desteklenmesi, işe alım, terfi ve yetenek yönetiminde cinsiyet dengesinin gözetilmesi gibi konuları şirket politikasının bir parçası haline getiren uygulamalarıyla 250-500 çalışan sayısı kategorisinde, “Kadınlar İçin En İyi İşyerleri” listesine de adını ilk sırada yazdırmayı başardı.  

    Devamı
  • Şekerbank Web Sitesi Yenilendi

    Şekerbank Web Sitesi Yenilendi 0

    Bankanın sürdürülebilir bankacılık faaliyetleri çerçevesinde görsel ve işlevsel olarak tasarımı tümüyle yenilenen, daha kullanıcı dostu ve sadeleşmiş bir arayüze sahip yeni web sitesinde ziyaretçiler, hızlı işlemler alt yapısı sayesinde ana sayfa üzerinden kredi/kart başvurusu, kampanyalar ve hesaplamalar gibi uygulamalara tek tıkla ulaşılabiliyor.

    Devamı

Döviz Kurları

Döviz Alış Satış
ABD DOLARI 32.8262 32.8853
EURO 35.1284 35.1917
İNGİLİZ STERLİNİ 41.4365 41.6525

Önerilenler

Son Haberler

Yazarlar

Öne Çıkan Videolar

Kategoriler

Etiketler